Torsdag på båten

Hej på er =)
Idag har vi varit ute med båten hela dagen. Vi åkte väl hemmifrån vid 10-tiden och hemma ca kl. 18. Först lade vi i båten vid Tåtorp och åkte sedan till en badvik vi brukar åka till och var där och solade och badade. Det var 23 grader i vattnet,men det känndes väldigt kallt när man väl kom i. För att komma upp på klipporna på land så är man tvungen att gå i vattnet,så man kan inte komma undan även om man försöker. Men efter lite sol och fika var vi redo att åka vidare till nästa ställe, Forsvik.

På vägen dit är man tvungen att åka genom en bro,som de öppnar kvart i och kvart över varje timme. Kommer man en minut för sent får man vänta i en halvtimme. På ditvägen fick vi vänta kanske 15 minuter och åkte sedan vidare. Men sedan hade de lite kort gästbrygga där,så vi fick inte plats där utan fick lägga till vid en annan brygga,som var ganska hög,så man fick nästan klättra upp,och jag  var säker på att jag skulle ramla i.  Därifrån gick vi sedan och köpte glass :).

När vi sedan närmade oss bron på hemvägen,så var vi några hundra meter från bron,då vi kollade på klockan. Klockan  var då 16.14, en minut till öppning. Vi gasade då på båten och hann fram till 16.15. Ingen bakom och ingen från andra hållet,vad bra tänkte vi. Då borde det gå fort. Klockan blev 16.16,sedan 16.17 o.s.v. men bron öppnades inte. Vi fick gott vänta en halvtimme till kvart i! Bara för att vi kanske var en halv minut sena,så öppnade de inte bron. Jag skämtar inte! Men efter en halvtimme kom vi ändå igenom och kunde åka hem. En bra dag med mycket sol :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0