ny blogg

anledningen till att jag inte har bloggat på länge är att jag har skaffat en ny blogg med ny och fräsch design. kolla in den!

jennyygustavsson.blogg.se

Hemma igen

Åkte in till Skövde med familjen för att handla lite grejer. Det blev inga kläder för mig idag,men det blev en fickspegel och en film; Hannah Montana-The movie. Vi köpte också en slags "förgrening" till datorn. Det är nämligen så konstigt konstruerat att de båda UBS-portarna ligger precis brevid varann. Det mobila bredbandet är dessutom för brett,så det går inte att ha i datamusen och det mobila bredbandet samtidigt. Men nu kommer det att funka fint. När man bara ska släpa runt datorn i huset så behöver man ju inte släpa med sig musen,då är det ju smidigast utan. Men i längden är det skönt att ha en riktig datamus.

Nu ska jag äta. Hörs senare!

snart dags för sängen

Ska snart stänga av datorn,men ville blogga en gång till innan. Har suttit här i flera timmar men nu måste jag ge mig. Det blir mer bloggande imorgon ka jag lova.

Godnatt! Jenny

Testar nya datorn

Tänkte att jag skulle testa att skriva ett inlägg på nya bärbara datorn. Den har äntligen kommit nu efter två veckor. Igår var jag i Göteborg med hela estetprogramet och när jag kom hem,lite halv om halv vinglandes,så stod den där. Det lustiga var att det inte hade kommit någon avisering via sms,utan det hade kommit via brev från posten. Sms eller inte,nu är den i alla fall här och funkar just nu utmärkt. Så nu är jag glad,hehe.

Ikväll blir det kräftskiva med farmor och farfar,kanske hinner jag blogga igen innan dess. Annars blir det väl efteråt. Det kanske blir lite fler inlägg nu när jag har min egna dator och slipper att starta igång den andra sega datorn. Kanske kan jag även lova mer bilder också. Nu ska jag kolla om det är något kul folk ute på msn.

Jenny♥

Regn

Grymt länge sedan jag uppdaterade min blogg nu. Jag har haft mycket i skolan och annat att göra,så då blir det att bloggen hamnar utanför. Jobbar dessutom på lite nya projekt,kanske en ny blogg eller något,jag vet inte riktigt. Allt kommer att bli bättre när jag får hem min bärbara dator. Den kan jag ha på mitt rum så kan jag uppdatera oftare.

Idag har jag hjälpt mamma att sälja saker på loppis. Hjälpte till lote där först och gick sedan en sväng på stan och det slutade med att jag köpte lite grejer. Använde de pengar jag tjänade igår på gräsklippning och äppelplockning hos farmor och farfar. Mitt studiebidrag ligger fortfarande orört på mitt bankkort och förhoppningsvis så ska jag väl inte behöva köpa något inom en allt för snar framtid.

Jenny♥

RSS 2.0