Valborg

Valborg idag då. Vet att väldigt många ska på fest ikväll,men faktiskt ska inte jag gå på någon. Istället stannar jag hemma och kollar film istället. Jag har inte heller något planerat för helgen,förslag mottages gärna :P.

Annars så ska jag nog sola på studsmattan lite nu när jag är ledig,när jag inte pluggar alltså. Över helgen ska jag göra klart en svenskauppgift och fortsätta att plugga på biologi.

Nu är det bäst jag slutar här,då jag har ett TV-program vid åtta. Ska äta lite innan det,så ni får ha det så bra tills vi hörs igen.

♥/Jenny


Onsdag

Om en liten stund ska jag lämna datorn och istället bosätta mej framför TV:n. Jag har nämligen köpt med efterlängtade Twilightfilmen,så ikväll blir det att kolla på den + plugg på samma gång. Har mattediagnos imorgon,och måste öva på det lite i alla fall.

En del har hört av sig och frågat hur man gör med youtube klipp. Här kommer en beskrivning:

I den grå rutan där det står vem som har lagt upp klippet,så finns det två kodremsor.

Kopiera den understa,den där det står "bädda in" och klicka på kopiera.

Klicka på nytt inlägg.

klicka på HTLM,den lilla rutan brevid den lilla rutan med trädet på.

Klicka på klistra in.

Klicka sedan på uppdatera.

Klart!


Mer Youtube

 
Britney Spears-Circus


Corbin Bleu-Moments that matter

Aly & AJ

 

Like woha med Aly och AJ :)

Söndag

Idag var det Clear round i Lidköping. Vi kom dit vid elva och upptäcker att de inte hade börjat än. Anledningen var att en tjej hade ramlat av och blivit sparkad i nacken. Efter en halvtimme kom ambulansen och sedan kunde vi köra igång.

Jag började min första runda vid halv två,och vi var inte klara förens vid ca tjugo i tre. Det gick bra i alla fall och fick två bra rundor.

Lördag

Idag blev det shopping i Mariestad. Vi åkte dit vid elva-tiden,och började då på JC,där jag köpte tredagars-biljett till Törebodafetivalen. Billigt som sjutton var det nu på förköp,bara 260 kr för ungdomar. Efter det gick vi till kappahl gör att leta reda på en BH med avtagbara band. Utbudet på såna där var väldigt dåligt,så det slutade med att jag köpte en grön-vit bikini. De var randiga,och fanns i tre olika färger: Grön-vit,gul-vit och röd-vit. Ångrar lite nu efteråt att jag inte köpte en röd-vit också,men om den finns kvar nästa gång så blir den lätt min.

Mamma och min brorsa gick sedan ut på torget och köpte glass medans jag kollade lite på Vero Moda. Jag köpte ett långt mintgrönt linne där,jag har två såna sedan tidigare men de är grymt bra att ha. Jag tog det på presentkortet som jag fick i present.

Efter en liten paus med glass så gick vi vidare till Lindex där jag hittade min BH med avtagbara band. Lite dyrare än vad jag hade tänkt mej,men så blir det ibland.

Vi åkte sedan vidare till Yngves skomode,där det var utförsäjning på skor då affären ska stänga. 50 % på förra årets skor,och 30 % på vårens skor.

Då kommer vi till en liten tabbe som jag gjorde. Jag hade bestämt mej för ett par skor . Eftersom de låg i hyllan där det var 50 % blev jag totalt chockad när tanten i kassan säger att de kostar 995 kr! Det var tydligen bara 30 % på dem. Jag kollar då på mamma, som ler och nickar. Jag lämnar fram kortet,fortfarande chockad,och betalar för skorna. När vi sedan åker i bilen till Willys så diskuterar vi skorna. Jag bara:

- Fan vilka dyra skor! Det skulle ju vara 30 % och ändå kostar de 995!

mamma: -Va? vaddå 995?

Jag: - ja, fan vad dyra de var!

Mamma: -Ja,men de kostade ju inte så mycket

Jag: - nähä?

mamma: -Nej,de kostade ju 395!

Jag tar upp kvittot och kollar. Och visst står det 395 kr!

Fattar inte hur jag kunde höra så fel på priset. Jaja,det var ju tur att de inte kostade 995 i alla fall.

Tillbaka

Nu är jag tillbaka här på bloggen igen. Nu kommer jag att skriva flera inlägg på rad,för jag har hunnit med en hel del saker i helgen. Så jag bloggar snart igen,så häng kvar!

Snabb blogg

Har upptäckt att min blogg är ganska tråkig,haha. Det står ju bara plugg,plugg,plugg hela tiden! Tyvärr är det ju så. Jag lovar att när denna veckan är över,och framför allt när denna terminen är över och det är sommarlov,så kommer det att bli lite roligare.

Idag så har jag än så länge kollat lite på TV och sedan fixat lite med min mejl. Jag var tvungen att kolla om den funkade ordentligt,och det gjorde den som tur var. Eventuellt hade jag behövt mejla en grej av en speciell anledning,men det behövdes inte,utan jag fixade det på ett annat sätt.

Nu måste jag sluta här,och gå och göra en annan sak,jag tror ni vet vad vid det här laget. SO och matte igen.

♥/Jenny

Sent plugg

Ska snart börja jobba lite med matte (21.00). Har varit i Töreboda på öppet hus och kom inte hem förens för en stund sedan. Så nu ska jag äta lite tacos och så plugga lite matte och SO. Jag ska ändå kolla på TV mellan 22.00-23.00,så jag pluggar samtidigt. Imorgon har jag elevens val läxläsning,så jag hinner öva på båda då med. Tycker att det är bra att man kan välja det,då man har lite extra tid på sig att plugga (på skoltid dessutom). Fick tillbaka fysikprovet idag och jag fick se att jag hade fått VG. Så nu slipper jag oroa mej över det.

Nu kallar min mattebok på mej,så jag säger hej så länge!

♥/Jenny

Plugg

Ja,som rubriken säger: Plugg idag igen. Brukar inte ha så mycket på måndgarna,max en,men idag har vi tre stycken olika som alla behöver hinnas med. Efter att jag har tagit hand om hästarna senare,så blir det direkt att sätta igång. Hur jag ska lyckas ta hand om dem är en liten gåta,då jag har fått väldigt ont i ryggen av någon anledning. Jag kan inte böja mig ned och måste röra mig med små rörelser. Jaja,det fixar väl sig.

♥/Jenny

Tillbaka igen

Hej igen!

Att jag varit borta och inte bloggat på ett par dagar beror som vanligt på skolarbete. I fredags hade vi fysikprov,så det blev att öva på det. På fredag har vi SO-prov och på torsdag nationellt matteprov tydligen. Så det blir att repetera allt i matteboken och plugg till SO nästa vecka. Jag ska försöka att blogga lite också,men vi får se hur det blir med det på torsdag kväll.

Igår blev det storstädning i min klädgarderob. Jag hade alldeles för mycket kläder där inne,då man fick trycka ihop allt om man skulle hänga in något. Istället var det vinterkläderna i min byrålåda som fick flytta in i mammas garderob,och ge plats för ungefär hälften av alla sommarkläder. Hälften där,och hälften i garderoben. Det var svårt ett tag att få ihop allting,men det blev så bra när allt var klart.

Idag ska vi till Skövde vid tre för att bowla på Skövde bowling. Vi har fått en massa små bowlingkort,så nu får vi spela upp dem innan de går ut. Innan dess ska jag äta frukost och lite sådant. Ha en bra dag så hörs vi!

♥/Jenny

onsdag

Jag hinner inte blogga idag. Jag har fysikprov på fredag så jag måste plugga till det. Det är tre korta kapitel i tre olika böcker,men till korta kapitel har de fått ihop förvånansvärt många frågor. Fyra sidor frågor till sex sidor fakta. Hur lyckas man då? Jaja,jag har lyckats förut,så jag ska försöka igen. Nu måste jag sluta,ni får ha det så bra.

♥/Jenny

smycken

Kan ju alltid passa på med lite smycken också.

Lady B - 5 Stones Charm Bracelet
Nelly.com 199 kr

Mi Lajki - Pineapple Earrings
Nelly.com 499 kr

Inget jag skulle ta på mig kanske,men lite söta var de allt.

House of Natalia - One Earth Big Silver
Nelly.com 695 kr

Lady B - 5 Stones Charm Bracelet
Nelly.com 199 kr

Bikinis!

Tänkte att eftersom det är soligt och varmt ute och lite sommar i luften,så visar jag lite bikinis här på bloggen.

Vitamin A - Paparazzi Cutout
Nelly.com för 1499 kr

Inget för min plånbok inte,och inte skulle jag passa i den heller,men snygg är den.

Vitamin A - La Confidential Set
Nelly.com 1398 kr

Tycker gult är så snyggt sådär. Så där vill man se ut.

Vitamin A - Mondrian Flower Set
Nelly.com 1398 kr

Snyggt med lite coolt mönster ibland också.

Det här är jag!

Eftersom jag inte får ordning på min presentation på det vanliga sättet,så får jag presentera mig här.




16 år

Hej!

Jag är en 16-årig tjej som just nu går i 9:an på Töreboda centralskola. Jag bloggar om min vardag,saker jag gör mm. Jag skriver också ibland om böcker,filmer,kändisar kläder och så.

kontakt: [email protected]


Någon som är bra på bloggar?

Min blogg funkar fint. För tillfället i alla fall. Men på pappas blogg har det här fältet mellan rubriken och stället man skriver på. Alltså det fältet där man kan lägga ut bilder,youtubeklipp,ändra bokstäver mm. Det har helt försvunnit och jag vet inte varför.

Någon som vet? I så fall kan ni skriva i kommentarerna,så att jag kan fixa det.

Idag har jag solat lite med Sarah och sedan kollade vi på film. Jag solade sedan lite efter att hon hade åkt hem,så lite har det nog tagit idag.

Ikväll blir det film igen,men nu ska jag ut och sola lite till!

bye/Jenny ♥


påskafton

Hade tänkt visa lite bilder från Bogrens idag,men på något sätt blir bilden pytteliten? Jag får jobba lite med det så får jag visa er någon annan dag.

Idag var jag på påskmiddag (igen), och fick massa godis (igen). Nu har jag rätt mycket och jag äter aldrig godis annars förutom på jul. Nu har det blivit en hel del,men jag får väl spara lite till nästa helg också.....

Idag var vädret fint och soligt,som de flesta dagarna på lovet har varit. Hur det var här hemma förra året vet jag inte,då jag inte befann mig i Sverige utan i Egypten. Förra året hade vi inte lov,för antingen var påsk tidigt eller sent förra året. Det har väl varit skottår,så att det har hoppat lite fram och tillbaka.

nu ska jag in på mitt rum och lyssna på lite musik,så vi hörs imorgon igen:)

kram/ Jenny ♥

Hemma igen

Idag har jag ont i fötterna och även i benen sedan igår kväll. Jag kom hem vid ett i dag efter att ha sovit över hos Eve med Bori och Josse. Vi gjorde oss i ordning där innan också och åkte sedan buss in till skövde. Vi åkte sedan därifrån vid 00.30. Idag är det soligt och ganska bra väder,även om det hänger feta grå moln över himlen här och där. Efter att ha tittat på Top model så ska jag gå ut och lägga mej på studsmattan för att förhoppningsvis få lite sol. Det kommer att vara allt jag orkar med idag i alla fall.

♥/ Jenny

Shopping

Idag drog jag och Hanna till Skövde för att shoppa lite. Jag var ju som sagt ute efter en klänning och efter en stund hittade jag en snygg på H&M . Det blev den som fick följa med mej hem idag plus ett paket hårnålar. Vi bestämde efter ett tag att vi skulle fika och försökte hitta ett bra fik. Vi gick förbi en presentbod och Hanna var då tvungen att kolla i den i en halvtimme innan vi kom därifrån. Då hade jag tröttnat för länge sedan och fattade inte hur man kunde spendera så lån tid i en affär som är typ 10x10 meter. Vi bestämde oss sedan för att äta glass inne i Comerce.

På väg från Skövde somnade jag på bussen som vanligt,men kvicknade sedan till när vi gick av i Tidan. En superkul dag i alla fall.

Imorgon drar jag iväg till Töreboda vid tre-tiden för att göra mej i ordning med tjejerna. Vi ska på fest i Skövde på kvällen,och innan det ska vi träffas och göra oss i ordning tillsammans. Jag ska försöka plugga lite då,för att jag hade inte den boken till provet hemma,så jag får försöka lite då istället. Har två prov nästa vecka,ett i NO och ett i svenska. Det känns som att det i NO är viktigare,eftersom jag inte kommer att nå högre än G i svenska. Däremot ska jag göra allt för att försvara mitt VG i NO.

Nu ska jag äta,så vi hörs:)

♥/Jenny


Ett klipp till

Rihanna-pon de replay från filmen bring it on
 




Youtube

Här kommer ett litet klipp med låten från twilights baseball scen!









Presenter

Idag på morgonen var jag i Mariestad på tävling. Det var ganska lång väntan upp till de lite högre klasserna,men till slut var det min tur. Det gick bra,jag var felfri i båda rundorna,så jag är nöjd:)

När jag kom hem var det mat,och cirka en timme senare var det fika hemma hos oss med några av våra kompisar. Då passade vi även på att fira våra födelsedagar,vi var tre stycken som fyller år i Mars,så vi bytte lite presenter. Jag fick ett presentkort på H&M för 200 kr, och en parfym som vi senare upptäckte var för män.... det stod med liten stil på flaskan,men som tur var var det bara en liten provflaska,så det ska min lillebror få.

Här kommer dagens kläder,från våran fika:)



Sjal: vet jag inte var ifrån den kommer
svart klänning: Ver Moda
långt linne: Vero Moda
Tights: Lindex

Ha en bra kväll ! ♥ / Jenny

04-04-09

Vad varmt det är idag! Här är det i alla fall 16 grader i skuggan. Hur är det hos er?
Jag har gått omkring i linne och mjukisbyxor ända sedan jag vaknade (eller snarare blev väckt) vid halv ett,och då var det soligt och varmt. Efter att ha ätit lite snabbt blev det till att sola på studsmattan en stund innan träningen. Imorgon är det tävling och det blev en liten uppmjukning inför imorgon.


Hörs senare igen!

♥/ Jenny

01-04-09

April April!

Någon som blev lurad idag? Själv gick jag inte på några,även om vissa försökte. Annars en ganska bra dag, det var soligt och varmt. Ingen vanlig läxläsning hade vi heller, utan vi stod där utan vikarie,så i stället gick jag ner till Bori och hennes grupp,där vi bara var 5 stycken. Senare kom Josse dit också,hon hade varit med på en undersökning för skolan hela dagen, så hon jobbade inte något,utan spelade spel på mobilen istället.

Imorgon har vi flourlackning i skolan (vidrigt) och så ska någon grupp ha nationellt munligt prov i matte (suck).
Just nu känns det som om det inte är någon kul dag imorgon. Det är i alla fall vårväder ute,men jag vågar nästan inte säga något för då kanske det blir snö imorgon:(. Nog för att snö kan vara fint och mysigt på jul,men det som är puckat är att det kommer inget då utan ett halvår senare ungefär!

Hehe,nu överdrev jag lite kanske:P men tre månader senare är det ju. Nu vill jag verkligen inte ha mer snö,utan bara soligt vårväder. Egentligen gillar jag nog våren mest av alla årstider. Det är inte för varmt och inte för kallt. Det är lite roligt,vi klagar på att det inte kommer någon snö i början av december,men klagar när vi får den. Vi klagar på att det aldrig blir sommar,men när vi väl får det klagar vi på att det är för varmt:P

Hehe,jaja, nu ska jag fundera lite på min redovisning jag har tills imorgon. Vi har flourlack egentligen då,men skulle vi hinna tillbaka så skadar det ju inte att vara förberedd.

♥/ Jenny


 

RSS 2.0