Banbyggnad

Efter väldigt dåligt väder i förmiddags och i middags,så höll det faktiskt upp nu under kvällen. Det var banbyggnad på Mariestads ridklubb inför tävlingarna i helgen,vilket tog ca 2 timmar. Bilder från tävlingen kommer också att komma senare i bloggen. Jag var inne på Norlanders och köpte ett minneskort till kameran,så nu kan jag ta 2414 st nya bilder igen. Det blir också uppdatering til bilderna efter respektive dag här på bloggen.

Nu ska jag äta kvällsmat,så är jag tillbaka imorgon igen med uppdatering från dagen.

Jenny♥

soligt väder

Även idag höll vädret i sig och solen har varit framme faktiskt hela dagen. Har inte gjort så mycket,har mest slappat och frammåt kvällen tog jag en ridtur,där jag nästan blev uppäten av myggor. Jag stannade på vägen och kollade på ett föl som gick i en hage,vilket gjorde att myggorna svärmade omkring oss.

Nu ska jag gå och fixa lite med min dator,så vi hörs imorgon igen.

Kramar Jenny♥

Dags för film

Nu ska jag kolla på film,så jag säger godnatt till er bloggläsare nu. Hörs igen imorgon.

Jenny♥


They came from upstairs

En film med Ashley Tisdale. Filmen spelades in på Nya zeeland,och hade premiär 13 Februari i Usa (enligt trailern).
Här kommer den!


Bandslam

Så heter den nya filmen som Vanessa Hudgens kommer att medverka i. Premiär kommer att bli den 14 Augusti i Usa ,men här kan ni kolla på trailern!


Vill utomlands!

 Efter en regnig sommar som denna så har man verkligen lust att resa någonstans senare i höst. Allra bäst vore det med en solresa,men även en week-end i någon storstad i Europa skulle sitta fint. Inte lika dyrt heller. Jag skulle gärna vilja åka till London,Paris, eller varför inte Barcelona? Har ni några tips om vart det är bra,där ni har varit eller känner någon som har varit; hör av er med en komentar och berätta!

               
London?                                                          Paris?                                               Eller någon annan stans?

Äntligen!

Idag har solen varit framme hela dagen,och äntligen blev det en ridtur med min kompis. Vi träffades ca kl. 18 och var ute i ca 2 timmar. Det var ju länge sedan vi träffade varanndra,så det blev en hel del snack också!

Idag så har jag för övrigt dammsugit i poolen igen,vilket behövs ca varannan dag verkar det som. Jag har aldrig varit med om att det har behövts så ofta förut,på de år vi har haft den. Det blev inget bad i alla fall,då vattnet har blivit riktigt kallt av allt detta regnande,vilket inte är så konstigt. Nu ska jag lyssna lite på youtube. See you later!

sol i sikte

Även idag höll sig solen undan och satten ännu en gång stopp för våra planer. Ännu en gång fick vi skjuta upp våran ridtur,men imorgon ska det tydligen bli lite bättre.

Idag har jag varit hos frisören och gjort i ordning håret. Det blev lite kortare än förut och så blev luggen lite kortare. Egentligen skulle jag behöva klippa mig lite oftare då mitt hår blir jättelätt slitet. Får ta ett par centimeter varje gång,men sedan växer det snabbt ut igen.

Vad har ni får planer för helgen då? Jag ska hjälpa till vid Mariestad ridklubbs tävlingar som håller på hela helgen. Kanske tar jag med mig kameran och tar lite bilder,vilket beror lite på väder också. Vem har lust att stå och fota i spöregn liksom? Här har ni i alla fall lite bilder från en tävling i Mariestad tidigare i år.








Varför får det aldrig vara fint väder för?

Vädret idag har varit soligt och riktigt varmt. Jag dammsög våran pool lite och bestämmde sedan en ridtur med en kompis som jag inte har träffat på riktigt länge. Men naturligt vis så var vädret tvunget att göra precis tvärt emot vad jag vill,och regnet vräkte ner tillsammans med en omgång åska. Istället blev vi tvugna att skjuta upp den tills imorgon,då det förhoppningsvis är lite bättre. Det såg ut att bli lite ljusare ett tag,men man kan ju inte vara riktigt säker. För hur kul skulle det ha vart att vara mitt ute nånstans och blivit överraskad av t.ex ösregn. Istället får vi hoppas på bättre lycka imorgon.

Jenny♥

Riktigt fint väder

Idag har solen faktiskt varit framme hela dagen. Bara för att jag skriver det nu så öser regnet ner här utanför just nu. Men det är i alla fall bättre att det regnar på natten istället för på dagen. Idag har jag tränat för första gången på ett par dagar,och det gick bra. Just nu kollar vi på 102 dalmatiner på tv,så jag ska snart återgå till det. I min frånvaro kan ni få lite bilder.


Poolen


Gamla katten Nisse


Tusse


Jolita


Tingeling

Jenny♥

Regnar...

Idag regnar det igen. Vilken överraskning. Man kan ju önska att vädret kunde vara lite bra någon gång,men det har man inte mycket för. Idag har jag och mamma fixat i stallet lite,och sedan satte jag mej här. Funderar på att spela lite dator eller tv-spel nu,så jag ska snart avsluta här.

Jag får väl önsa en trevlig dag till er,och hoppas att även ni kan hitta på något i det här trista vädret.

Jenny♥


Måndag,Stockholm dag 3

Idag skulle vi på utflykt till olika ställen i Stockholm. Vi tog tunnelbanan till T-centralen och sedan åkte vi buss ut till Kaknästornet. Vi trodde att bussen åkte ändå fram,och vi missade därför att gå av på rätt hållplats. Vi fick då en liten promenad upp till tornet. Efter att ha åkt hissen upp 28 våningar så var vi äntligen uppe. Vi tog några foton därifrån som jag kan visa er senare.

När vi sedan skulle åka tilbaka mot stan så beslutade vi oss för att gå en lite bit och bli upplockade av någon buss senare,då bussen inte skulle komma upp dit förens om ca en kvart. Vi gick en liten bit genom en skog,och kom sedan ut vid vägen,och faktiskt vid en busshållplats. Riktig tajming hade vi också,för bussen kom ca en minut därefter. Ibland har man tur...

Vi åkte sedan vidare till Vasa-museet, där skeppet Vasa finns,som sjönk i Stockholm 1628. Tydligen skönk skeppet lite utanför där Gröna lund ligger idag. det var verkligen jättestort och påminner väldigt mycket om de där stora skeppen i Pirates of the caribbean. Vi gick en guidad tur där man fick veta en hel del.

Efter det åkte vi ner till Täby centrum,där Johan köpte ett spel till sin Nitendo DS.

Mer imorgon

Jag fortsätter skriva imorgon. Måste äta nu innan det är från Falsterbo horse show på tv. Kramar så hörs vi imorgon!

Jenny♥

Söndag,Stockholm dag 2

Idag drog min familj,min sysslings familj och min kusin till Grönan. Vi kom dit vid förmiddag/lunchtid och vi gick lite lugnt ut med lustiga huset. Brukar alltid gå ut lite försikigt med lite lugna grejer. Min brorsa fick sedan för sig att åka den nya berg och dalbanan Insane. Hade inte riktigt fattat hur den gick,efter vad man hade sett på reklam,men jag konstaterade så fort jag sett den in real life,att det inte var något för mej. Jag åkte sedan Kvasten,Vilda musen,slänggungan och gick lustiga huset igen. Min brorsa är lite mer åkgalen av sig och åkte Insane 3 eller 4 gånger, Katapulten 1 gång, Fritt fall 3 eller 4 gånger, Extreme 1 eller 2 gånger, och Jetline 15 gånger.

 
Visar ett litet klipp istället för bilder,då jag inte tig några på Gröna lund

Lördag,Stockholm dag 1

Egentligen skulle vi ha åkt upp fredag eftermiddag,men så blev det inte. Istället gick vi upp tidigt lördag morgon och kom upp vid lunch nångång. På kvällen blev det grillkväll med släktingar,där det serverades grillat,glass och jordgubbar. Några fick senare på kvällen för sig att gå till bensinmacken för att köpa ciggaretter,och dit skulle det tydligen bara vara ca 400 meter... Det var snarare 4 kmoch när de kom dit så upptäckte de att de inte hade någon plånbok med sig,så de gick hela vägen hem igen,så fick en annan släkting köra dit dem med bilen.

Jag,min kusin och min syssling kollade sedan på film, någon James bond film. Klockan blev väl ett halv två på natten innan vi gick och lade oss.

Här igen

Har inte bloggat på grund av annat. Nu är jag i alla fall tillbaka igen ch inspirationen flödar. Jag har ännu inte fått in några bilder på denna datorn,men det fixar sig snart. Kan ju i alla fall skriva inläggen och lägga till bilder senare:) Så jag skriver flera inlägg,som jag brukar göra,för att undvika ett allt för långt inlägg som bara blir jobbigt att läsa. Så häng kvar så kommer det mer!


Hej från Stockholm

Hej alla bloggläsare!

En liten hälsning från mej någonstans i Sverige! Hehe,jag befinner mej just nu i Stockholm där jag har bott de senaste dagarna. Ni vet,levt livet och så... Nej,skojar bara! Vi bor i några släktingars hus medans de har åkt till Italien. Vi kommer hem imorgon och jag kan då ingå i vanliga bloggrutiner. Men skillnaden mot tidigare är att jag har en massa bilder att visa er,så det kommer att bli lite roligare att klicka in på bloggen framöver. Jag ska bara lägga in alla på min dator först och fixa i ordning lite. Ni vet,lägga in,sortera i mappar och så vidare...

Jag har i alla fall haft ett par superroliga dagar här uppe,med allt från grillfester till shopping. Huset ligger i perfekt läge,med tunnelbana och buss kommer man in till stan och överallt över hela stan,och några minuter med bil kommer man direkt ut på landet (blev lite förvånad att det ca 3 minuter utanför detta samhället stod ett stall med skylden "ridskola"). Så lite skiljer det alltså mellan storstad och landsbyggd.

Vi har gjort en massa skoj,men jag får berätta mer när jag kommer hem. Kommer hem imorgon vid lunchtid nångång,och kommer väl hem till ett välstädat hem,nu när mormor har varit där. Ni kommer att få en massa uppdateringar,och med matchande bilder förstås!

Då tackar jag för mej,och nu blir det till att gå upp till rummet och hitta på något,typ spela spel eller något.

Hörs!

Kramar Jenny♥

Vad ska man skriva när man inte kommer på nån rubrik?

Just det,något helt meningslöst. Ser att min statestik har hållit sig uppe ändå,trots att jag inte bloggat sedan i måndags. Jag beslutade då att ta en liten blogg och övrig internet paus och lugna ner mig lite.

Idag ska jag fixa lite med bilderna i min dator och sadan kan jag lägga upp några här. Jag ska även ladda in lite låtar i min Mp3. Vad ska man annars göra en sådan här dag när regnet öser ner? Kanske ska jag träffa min kompis Sarah som är här från Göteborg.

Nu ska jag fortsätta att jobba med min dator,men jag kan bjuda på ett par musikvideos istället!
 
Raven Symone-This is my time

 
Lindsay Lohan-I decide
 

Jesse Mc Cartney-Because you live

Alla från "En prinsessas dagbok 2"

Jenny ♥

Ingen blogg

Skrev ju att jag skulle vara tillbaka igår,men var borta hela dagen,så det blev inget med det. Tänkte ta tag i det idag,men en privat sak har hänt idag,så just nu känns det som om det inte är någon mening med nånting. Jag får ta nya tag imorgon,då kommer jag antagligen med en del bilder från Törebodafestivalen.

Ha det så bra så länge,och ursäkta för extremt dåligt bloggande.

Festival

Imorgon drar äntligen Törebodafestivalen igång! Imotgon åker jag in till Töreboda vid halv sju-tiden,och sedan blir man väl kvar där tills sent på kvällen. Vill bara varna för att bloggen kommer att bli rätt ointressant de närmaste dagarna (okej,mer än den brukar då,hehe),på grund av festivalen. Men på söndag kommer jag tillbaka igen och kanske även med lite bilder,vi får se. Ni får ha det så bra tills vi hörs då.

Jenny♥

RSS 2.0