Segt

Idag var bloggsidan väldigt seg. Det brukar komma fram direkt när man klickar,men det hände verkligen ingenting när man klickade på sitt konto. Men som tur är kunde man ju fixa det från "utsidan" så att säga.

Idag hade vi sovmorgon tills 10.10,sedan hade vi dans. sedan hade vi bara matte och teaterövningar,sedan var det slut. Imorgon är det också sovmorgon,men jag ska få skjuts in så att jag inte behöver vara där så tidigt. Vi slutar ju vid två imorgon,och sedan har jag privatsång på musikskolan i Mariestad 14.20-14.40. Sedan går jag väl och "fönstershoppar lite och kollar i affärer innan jag går till busstationen.

Nu ska jag äta och sedan packa min idrottsväska

Söndag

Har inte gjort så mycket idag. Gick upp vid ca klockan 11 och åt frukost. Sedan har jag kollat på friidrott och hästhoppningar på tv,och så har jag gjort klart matten som jag hade i läxa att göra klart. Men självklart så var det tvunget att handla om paranteser,något som jag aldrig ´har varit bra på och aldrig kommer att bli. Vi var tvugna att ringa upp en av mammas kompisar,som är grym på matte,och fråga hur man gjorde. Och så fort hon hade förklarat så fattade jag precis. Matte är inte ett av mina starkaste ämnen.

Jag skrev även klart utvärderingen av våra klassdagar i Tåtorp. Man skulle skriva och beskriva tre av de övningar vi gjorde och sedan vad vi tyckte om att åka dit med klassen. Det blev lite mer än 1½ sida,så den ska lämnas in på onsdag.

Imorgon blir det skola igen,med sovmorgon till 10.10 och sedan dans direkt. I övrigt så har vi inte så många lektioner heller.

Hörs imorgon!

Jenny♥

Bjussar på lite bilder också=)



 

 


Trött

Kunde inte blogga förens nu,eftersom datorn redan var upptagen. Men nu kan jag göra det och sedan ska jag kolla lite på film. Idag ar jag tränat innan jag åkte in till matfestivalen i Skövde tillsammans med min mamma och brorsa. Där tog vi lite mat och gick sedan runt och kollade lite i affärer och så. Det regnade lite till och från,och vid sju så fick vi nog och åkte hem.

I morgon så skulle jag ha åkt på clear round i Mariestad,men det var bara jag och några till som var anmälda,så den blev tyvärr inställd. Folk åkte antagligen på andra tävlingar eftersom det var tävlingar på flera andra ställen imorgon. Men tyvärr fanns det ingen som passade mig,så det får vara till nästa tävling,som jag inte vet när den blir just nu. Den goda nyheten är ju då att jag har sovmorgon i alla fall.

Nu blir det film! Godnatt!

Jenny♥


Vaken

Vaknade vid ca 12 idag. Sov ganska länge eftersom att jag dels fortfarande är trött efter Tåtorp,dels gick upp och kollade på TV vid klockan sex imorse. Jag och mamma kollade på uppskjutningen av rymdfärjan Discovery,bara för att det är en svensk med,hehe. Somnade sedan om och vakande som sagt för ca en timme sedan.

Idag blir det nog matfestivalen om vädret håller sig som det ser ut just nu. Om det blir regn så är det inte säkert tt vi åker dit,för hur kul är det att gå där i regnet? Förutom själva festivalen så kan man ju alltid kolla lite i affärer.

Hörs kanske lite senare,nu ska jag spela spel.

Jenny♥

Tåtorp med klassen:D

Har inte bloggat sedan i förrgår,eftersom att vi var i Tåtorp  med våran klass för att lära känna varann bättre. Vi hade teaterövningar typ hela dagen,och sedan satt vi på rummen och snackade till typ 12 på natten,men sedan var det tvunget att vara tyst i huset,så då gick vi ner litt en grillplats vid kanalen och satt där istället. Några fick för sig att bada vid typ halv ett på natten,och sedan satt vi där och pratade,men sedan gick jag och några andra och la oss när klockan var ca 01.30.

Jag ingick dessutom i frukostgruppen,vilket innebar att vi var tvungen att gå upp vid 08.10 för att göra i ordning frukost  till de andra. Men dagarna på Tåtorp har varit super,tack alla som var med och gjorde den så kul!

Nu ska jag äta kvällsmat och sedan blir det nog film. Hörs imorgon!

Jenny♥

Onsdag

Hade rätt många lektioner idag,men konstigt nog så flög tiden iväg. Idag slutade vi vid 14.00,så då gick jag till farmor och farfar och sedan till bussstation. Hade ena delen på en engelskakoll,och den andra delen har vi imorgon innan vi åker till Tåtorp. Nu måste jag äta om jag ska hinna allt som jag ska göra. Packa,skriva engelska och kolla igenom texten.

Så vi hörs imorgon

Jenny♥

Tisdag

Skolfoto idag 9.20,så ingen sovmorgon. Men allt var helt försenat så vi missade början av idrotten,men det gjorde ingenting. Där spelade vi lite innebandy,och sedan hade vi engelska. Efter det hade vi lunch och sedan naturkunskapdär vi fick gå ut på motionsstigarna och kolla på löv. Tydligen ska vi ha ett prov senare i höst som innefattar löv och fåglar. Naturkunskapskursen är bara på 50 poäng,så på vårterminen får vi se vad vi har istället,men jag hoppas på något so-ämne.

Slutade vid 14.00 och skulle egentligen gå hem till min farmor och farfar,men de svarade inte i telefon när jag ringde,så jag satt kvar och snackade med folk istället,vilket var kul. Eftersom vi inte lär få ordning på språkvalet tills imorgon,så slutar jag vid 14.00 också,så då kan jag gå till dem då istället.

Idrott första lektion imorgon,ute antagligen så vi får hoppas att det inte är alltför dåligt väder.

Jenny:)

Måndag

Idag var det sovmorgon till 10.10,sedan var det dans. Vi hade sedan håltimme innan matten avslutade dagen. slutade alltså runt klockan 13.00,och vi bestämde sedan att vi slulle gå till SYO för att kolla upp vårat språkval,för vi hade inte fått något. Men enligt henne så hade inte vi kryssat i något språk,så vi har tydligen inte något språk. Vi var ganska så såkra på att vi hade kryssat i allt riktigt,men hon var väldigt envis och sa att antingen får vi läsa spanska eller hoppas på en franskagrupp nästa år. Låter ju lite konstigt förstås.

Så med andra ord så har vi sovmorgon varenda tisdag,förutom de som har spanska. Men imorgon har vi skolfoto 9.20,så det gör inte så mycket. Frågan är bara vad man ska hitta på alla andra tisdagar. Ibland har man ju läxor och prov,men annars då?

Annars så är det superbra på Vadsbo. Imorgon slutar jag vid 14.00,så då blir det nog hem till farmor och farfar igen.

Nu ska jag vara lite social på msn med mina kompisar.

Jenny♥

Today...

...Har jag inte gjort så mycket. Jag tränade lite på eftermiddagen i spöregn,eftersom det började när jag hade kommit ut. det såg bra ut ett tag och det såg ut som om vi skulle få slippa,men sådan tur hade vi inte. Efter det så spelade jag lite tv-spel innan jag tittade på friidrotten.

Imorgon ska jag fixa dansbyxor och plocka ut saker som ska säljas på loppis på lördag. Kanske hittar jag lite saker som jag kan bli av med i mina skåp,så att jag kan få plats med nytt;).

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Jenny♥

Min favoritlåt precis just nu



Flo rida-Get low

Gillar även hans låt "Right round,men det här är favoriten just nu.

Sorry

Igår blev det inget bloggande,jag blev så trött att jag däckade framför tv:n på kvällen. När jag sedan vaknade till några minuter senare så orkade jag inte röra mig från soffan till datorn.

Idag så hade vi dans,teater,matte och svenska,och sedan slutade vi eftersom bilden blev inställd. Mina föräldrar hämtade mig utanför Vadsbo igen,så att jag inte behövde vänta på 15.30 bussen. På måndag har vi sovmorgon till 10.10, och då kan jag kanske få skjuts in,men när det gäller hem så ligger jag lite sämre till. Vi har ingen teater verkar det som, vilket är sista lektion,så vi slutar ca 13.30 då. Men då är det väl inte värre än att jag går hem till min farmor och farfar som bor i Mariestad och väntar på bussen hos dem.

Nu ska jag snart kolla på film,och fira att jag har klarat av två dagar på Vadsbo(hehe;). Ska bara fixa lite till,men jag säger hasta la pasta:P nu så hörs vi imorgon.

Jenny♥

klipp


Hittade denna på youtube nyss. I den här ser man bl.a Dakota Fanning som Jane.

Sista dagen på sommarlovet

Sista dagen. Sista dagen på en lång skön sommar med en massa kul. Men som det verkar så kommer hösten också att bli rätt kul också. Jag bloggar som vanligt imorgon efter skolan, vet inte riktigt när jag kommer hem,vi har inte riktigt fått veta det. Men vad vi har fått för intryck från tidningen så verkar det som om det blir runt 12.

Vi hörs som sagt imorgon,nu ska jag kolla på friidrott.

Jenny♥

I´m up!

Ännu en gång chockar jag alla och kliver upp före klockan 12. Haha,nej jag skojar bara. Igår var jag vaken vid kvart i åtta och idag runt åtta. Kollade lite på Top model 3 medans jag åt frukost,innan jag satte mig här och var lite social. Om en halvtimme börjar friidrotten som jag ska kolla lite på. 

Imorgon börjar skolan igen och jag ska börja gymnasiet på Vadsbo i Mariestad. Har kollat schemat,vilket ser hyfsat ut med ganska lite lektioner. Eftersom gymnasiet har annat system så har jag inte riktigt kommit på hur allt unkar än,men jag antar att jag kommer att få klarhet i det imorgon.

Nu ska jag vara lite social med folk på msn.

Jenny♥ 


försöker fixa...

Sitter då återigen och försöker fixa med min design. har gjort pyttesmå framsteg då det i alla fall händer något,men inte där jag vill. Nu orkar jag inte mer idag,utan får fortsätta imorgon. är lite trött faktiskt,då jag vaknade vid kvart i åtta i morse. Hade ställt klockan på tio,men av någon anledning så vaknade jag alltså mycket tidigare. För att ha något att göra så tittade jag lite på Top model 3 medans jag åt frukost. Vid ett-tiden drog vi till stan där det blev McDonalds.

Har föressten checkat mitt schema. För er som ska gå på vadsbo så kan ni kolla detta på Vadsbogymnasiets hemsida. Där väljer ni sedan bara schema och klickar i vilken klass ni ska börja. Har lång sovmorgon på måndagar,vilket verkligen inte passar mig då jag inte kan ta mig in på något annat sätt än buss. Jaja,vi får väl se...

Nu ska jag fixa lite andra saker på internet,men till bloggen säger jag nu godnatt och på återseende imorgon.

Jenny♥

design

Sitter här och försöker designa bloggen lite,men som vanligt så klarar jag det inte. Jag får verkligen ingen ordning varken på profilbild eller något annat. Bloggdesign är verkligen inte min starka sida. Får sitta lite och pilla med det,så får jag se om jag når någon framgång.


Idag har jag inte gjort så mycket alls,men imorgon ska jag och min brorsa åka med våran mormor till McDonalds i stan. På onsdag blir det antagligen lugnt hemma,och sedan på torsdag blir det ju som bekant skola. Men det verkar som om vi bara går till klockan 12,då tvåor och treor har lektioner efter 12. Vi får väl se,men är det så så blir det väldigt skönt.


Nu ska jag snart gå och lägga mig,ska bara försöka med designen lite till.


Hörs imorgon!


Jenny♥


Helkväll framför tv

Kollar igenom allt och bloggar lite när jag tar en paus frän tv-tittandet. Jag följer just nu friidrotts-VM i Berlin där alla just nu vänta på finalen på herrarnas 100 meter. Riktigt spännande ser det ut att bli. 21.35 smäller det och då lär vi få följa en spännande kamp mellan de två mest omtalade idrottarna.

Idag har jag tränat,annars har jag inte gjort så mycket. Hjälpte mamma att rensa lite svamp,och det är bland det tråkigaste som finns. Vi har en hel plåt kvar som ska tas om hand imorgon. Jaja....

Nu ska jag gå och titta på friidrotten,så vi hörs imorgon.

Jenny♥

Äntligen tillbaka!

Kom hem idag och såg att datorn hade kommit hem igen. För er som har läst bloggen så har ni sett att jag har skrivit två inlägg under dess frånvaro,tack vare min brorsas mobil. men det var väldigt krångligt och segt,så jag är glad över att ha datorn tillbaka. Trots att det är någon annan form av XP,som jag inte är van vid,så kommer jag nog att lära mig så småningom. Nästa utmaning blir att hitta mns,men man får väl licka och bläddra lite så hittar man väl.

Har varit i Skövde idag där jag har köpt en kalender och nya skor till idrotten. Mamma och brorsan hämtade upp mig hos Bori där jag har sovit över i natt. Åkte dit igår där vi åt glass,kollade på HSM 3 och Morden i midsummer. Det blev lite sent eftersom vi låg och pratade ganska länge... Men som vanligt sjukt roligt i alla fall med mycket skratt:D

Nu ska jag kolla mina mail,läsa bloggar och allt annat som jag har missat under tiden datorn har varit borta.

See ya!

Jenny♥

krångel

Som ni har sett,så har samma inlägg stått ca 10 gånger i rad. Eftersom att jag mobilbloggar så är det lite krångligt. Men ni får ha överseende med detta tills jag är tillbaka som vanligt. Jenny

mobilblogg

Skriver ett inlägg via min brorsas mobil. Datorn är urkopplad och ska lämnas in imorgon. Därför kommer jag inte att kunna blogga på ett par dagar,men sedan kommer jag tillbaka som vanligt. Ha det bra tills vi hörs igen. Jenny

Datorkrångel

Bloggar nu medans resten av familjen är i Granvik. Först fick jag inte igång datorn,utan den stängde av sig lika fort. Men sedan så funkade den igen. Någon som vet vad som är fel på den? Vi har då ingen aning så det blir till att lämna in den. Men det verkar som om det är något fel på kontakten mellan daorn och skärmen också,eftersom det står så strax innan den stänger av sig.

Nu får jag vänta tills de andra kommer hem,så att de också kan använda datorn. Bäst att passa på medans allt verkar funka. Sedan blir det lite träning innan det blir till att kolla på film. Känns som om jag har kollat på alla mina filmer en miljon gånger,så jag får allt önska mig lite nya filmer i julklapp. De här skulle jag vilja se.


Wild child


Bröllops duellen


Hannah Montana-the movie


Marley och jag

För att nämna några. Någon som har sett dessa filmer? Komentera gärna vad ni tyckte om filmen, om jag ska köpa den, varför/varför inte? Skriv!

Jenny♥

Tjejkväll

Hann inte blogga igår eftersom det blev hastigt bestämt att jag skulle på tjejkväll hos Jossan. Väl där så åt vi tacos,gick till ICA och köpte vattenmelon,spelade fotboll och kollade på film. Vi bestämde oss för att kolla på Australia,och det tyckte jag var en väldigt bra film. Vi hade bestämt oss för att kolla på morden i midsummer på dvd efteråt,men när klockan blev lite sent så beslutade vi att kolla på lite roliga videos på youtube istället. Så där satt vi i husvagnen med en bärbar dator och kollade på roliga klipp.

Idag så kollade vi påmorden i midsummer när vi åt frukost,och sedan drog vi till campingen och badade. Vi var för lata för att gå,så vi tog mopparna till badet istället. Vi satt sedan framför datorn i husvagnen igen,tills det blev dags att åka hem.

Roligt har det varit,tack för det tjejer!♥

Nu ska jag kolla på film och äta chokladbollar som jag snodde ihop strax innan jag satte mig här. Vilken film vet jag inte,får kolla igenom och se vad vi har.

Hörs imorgon

Jenny♥

Måndag

Tänkte blogga i eftermiddags när jag hade vaknat,men då funkade inte datorn,så det blev inget med det. Vi ska lämna in den till någon som är väldigt duktig på datorer,och är tydligen utbildad också. Förhoppningsvis kommer han på vad det är för fel,för hur kul är det att datorn stänger av sig själv när man har startat den? Men man får ta vara på den tid man får,och hoppas att den inte är helt trasig,utan att det går att laga.

I övrigt har jag inte gjort så mycket,jag har lyssnat på musik i mitt rum och spelat wii. Har även sysselsatt mig med att försöka fota lite,men resultatet av mina försök att fota våran katt blev inte så bra. av ca 20 tagna bilder blev nog 4 st bra, på resten försöker han antingen att gosa sig mot mig eller krångla på annat sätt.

Nu ska jag äta kvällsmat och sedan blir det nog film.

Jenny♥

Söndag tävlingsdag 3

Idag var sista dagen på helgens tävlingar. Det var dagen med allra minst starter,så vi var klara runt halv ett-ett. Då behövde vi inte plocka bort hindren,utan det skulle skötas av en annan grupp. Skönt det då vi har hjälpt till hela helgen. Idag reds de största klasserna,och vi råkade ut för två fall från hästar inne på banan. Men det verkade gå bra för båda,värst var det för den andra som verkade ha fått rejält ont. Hästen var i alla fall snäll och jag kunde ta fast den och leda runt den innan tjejens medhjälpare tog hand om den. Annars har vi sett spännande klasser,fina hästar och duktiga ryttare.

klass 3: 1.10 cm
klass 2: 1.20 cm
klass 1. 1.25 cm




Lördag tävlingsdag 2

Idag var tävlingarna inomhus i ridhuset,vilket gjorde att en del strök sig från tävlingarna. Synd för dem eftersom de ändå måste betala anmälningsavgiften för varje klass de skulle ha varit med i. Idag var det lite mer jobb då en del hinder hoppades två gånger så att man var tvungen att snabbt lägga upp dem. Dessutom var man tvungen att kratta frmför hindren ibland,och ibland flytta sig mellan hinder för att inte vara i vägen. Men trots det var det jätteroligt att titta på alla hästar och ryttare,en del som man kännde igen,och en del som man inte kännde igen,men som man uppmärksammade på ett eller annat sätt. Tävlingarna var klara runt två-tre tiden på eftermiddagen.

klass 6: 1.00 cm
klass 5: 1.10 cm
klass 4: 1.20cm








Fredag tävlingsdag 1

Idag började tävlingarna i Mariestad,med en lokal tävling,dock utan mig. När jag väl kom dit så var jag ganska glad att jag inte var med,för tävlingen skulle hållas på gräsbana,och där var det inte lite vatten precis. Trodde att det skulle vara någon som skulle gå omkull på grund av det,men alla höll sig faktiskt på benen.

Jag åkte hem vid sju-tiden med några kompisar till oss,och så firade vi mammas födelsedag. Pappa var kvar och flyttade in alla hinder i ridhuset,eftersom att det inte gick att ha kvar det utomhus. Var där på torsdagen och byggde fram banan,så de fick klara sig utan mig,de var tillräckligt många ändå.

Klass 8: 0.95 cm
Klass 7: 1.00 cm




Fick inte några fler bilder från fredagen. Det regnade och var kallt,så skulle antagligen ha skakat sönder bilderna,så det var ingen större ide´ att försöka.

RSS 2.0