Inte riktigt min tur

Hej!

Idag har det varit varmt,men ingen skön värme utan sådan där kvav och äcklig. En granne till oss sa att det tydligen var ett rejält åskväder i Småland. Hoppas bara att det inte kommer hit. Det är det värsta med sommaren tycker jag,att det ska åska. Det gillar jag inte alls.

Så idag har jag mest tagit det lugnt. Turen har inte direkt varit på min sida,utan jag har råkat ut för diverse småskador. Mina stortånaglar(!) är konstigt blålila,sedan jag körde hö i ett par stövlar som var två storlekar för små. Dessutom hamnade det höstrån innanför kläderna så mina ben såg inte så kul ut. Men de hinner nog bli bra innan festivalen om bara en dag! Det ska bli grymt kul och jag är verkligen glad över att jag köpte för tre dagar på förköp. Jag sparade därför en hel del pengar.

Imorgon blir det slappt igen för att förbereda inför tre dagar på festival. Antagligen blir det sol och bad i poolen. Ha det så bra tills dess!

Jenny♥

Jaaaa!

Fick ett brev idag om att jag blivit intagen till mitt förstaval på gymnasiet! Så till hösten kommer jag att börja på estet på vadsbo i Mariestad,vilket känns himla skönt att veta. Har gått omkring och funderat på det i ca en vecka nu,när vi skulle få veta. Nu känns det bra att inte behöva tänka på det mer.

Kommer tillbaka imorgon med en uppdatering,så vi hörs då!

Kramar Jenny♥

Blåsigt

Det blev ingen tid att sola idag som jag hade tänkt. Det har nämligen blåst mycket här idag,men som tur är har det ändå varit varmt. Istället har jag spelat tv-spel och slappat.

Imorgon blir det hökörning för min del. I börjangår det väl bra men efter tt ha staplat ett antal balar så är man ganska slutkörd,några lass senare. Om jag blir riktigt desperat så hoppar jag väl i poolen efteråt,trots att det än så länge är ganska kallt. Men enligt vädret ska det fina vädret hålla i sig,i alla fall tills torsdag nästa vecka. Vi får se på fortsatt väderprognos senare i veckan,så får vi se.

Nu ska jag strax gå och lägga mej och läsa "Breaking dawn". Har som sagt kört om och har läst serien ytterligare en gång. Längtar till den 20 November,så "New moon" kommer på bio. Då känner ni åtminstone en som kommer sitta bänkad i salongen.

Kramar till er så hörs vi imorgon!

Jenny♥

Sommarvärme!

Brukar inte blogga så här sent. Tänkte gå ut på datorn vid halv fem i eftermiddags,men datorn var inte alls på min sida och höll på och stängde av sig hela tiden. Nu när jag kom in vid halv tio sitter min brorsa här,och datorn har inte krånglat med honom alls. Så varför ska den jäkeln alltid krångla med mej???? Blir bara mer och mer sugen på en egen bärbar...

Idag har jag tagit emot vatten till poolen,solat på studsmattan och tränat. Igår cyklade jag till Bori och hämtade en bok hon hade lånat av mej,vilket var ca 5 km dit och lika långt hem. Stannade även en stund och snackade med henne.

Imorgon solar jag nog ute igen,och slappar som jag brukar. Kanske får jag något infall och hittar på något,vi får se.

Hörs imorgon!

Kram Jenny♥

22.06.09

Vaknade för ca en timme sedan och åt lite frukost innan jag satte mig här. Igår var jag och tränade tillsammans med Josse hos henne,vilket var kul. Det blir alltid så att man snackar en massa också. Vädret var inte så bra på morgonen,men på eftermiddagen blev det riktigt fint och vi fick det ganska varmt.

När jag kom hem därifrån var klockan nästan nio,så jag kollade på She's the man på dvd. Tycker den är väldigt bra och rolig,så om ni inte har sett den så tycker jag att ni ska göra det.

♥/Jenny

Söndag

När jag sitter och skriver de här inläggen så är det ca en timme sedan jag vaknade. Somnade ju så sent och då sover man ju länge.

Dagens schema är ännu oklart, men antagligen blir det lugnt på grund av gårdagen. Vi får väl se vad det leder till.

Jenny♥


Lördag

Idag kände jag mej uttråkad,så jag drog till Göteborg. Haha,nej jag skojar bara. Vi åkte till Göteborg med familjen,vilket var bestämt sedan tidigare.

Vi åkte till Liseberg,men var inte där så tidigt i år,utan åkte kl.12. Vi åt våran medhavda lunch i Alingsås på världens läskigaste ställe,det visade sig nämligen vara fullt av ormar. Som tur var höll de sig nere vid vattnet,så jag slapp se dem. Det var inga små heller....

Vädret såg ut att vara dåligt när vi kom in i Göteborg,med stora svarta moln. Men än en gång hade vi otrolig tur med vädret,det kom nämligen inte en enda droppe på oss när vi väl var på liseberg.

Istället för att sova på hotell så bestämde vi oss för att åka hem istället. Vid ett-tiden var vi hemma igen,och jag läste en stund innan jag somnade. Det höll då på att bli ljust ute,och det var redan så ljust att man hade kunnat gå ut.

Jenny♥

Sorry

Sorry för kass uppdatering. Jag kommer nu att skriva ett par inlägg,dag för dag om helgen. Blir för mycket att skriva om i ett enda inlägg.

Fredag

Vaknade vid ett-tiden idag,ca en timme innan gästerna kom. Men jag behövde som tur var inte göra så mycket,så det gick bra i alla fall. Vi firade midsommar idag med mormor,farmor och farfar,och vi firade dessutom pappas födelsedag,eftersom han fyller år imorgon.

När jag lyckas slita mig från datorn så ska jag träna lite,och sedan blir det läsning ihop med godis. Jag har nämligen börjat läsa Twilight igen,men jag började på tvåan eftersom det är den som blir film härnäst. För er som inte vet,så kan jag meddela att premiären är 20 November. Ni kan se trailern redan nu,och om ni bläddrar längre ner i bloggen kan ni titta på den. Har sett det flera gånger,och något säger mig att en här filmen blir bättre än den förra.

Nej,nu måste jag ut. ha det bra,så hörs vi!

♥/Jenny

Torsdag

Mormor hämtade upp oss vid 12-tiden och så åkte vi in till Mariestad. Hon skulle ha grejer på karlssons,och sedan åt vi lunch på McDonalds,vilket har blivit vårt standard ställe. Vi åkte vidare in till stan där jag fastnade på Vero Moda och kom ut därifrån ca 500 kr fattigare. Men eftersom jag ändå hade presentkort där så gjorde det ingenting.

Jag får se till att ta det lite lugnt med mina köp under sommaren,då jag inte längre får något barnbidrag,då jag fyllde 16 redan i Mars. pengarna kommer tillbaka igen i september,och då som studiebidrag. Tills dess får jag leva på pengarna från Maj-Juni,pengarna jag fick i avslutningspresent,och pengarna från mina diverse småjobb. Det blev en jeanskjol,en rutig skjortliknande t-shirt och blåa(!) leggings. Men eftersom jag var clubmedlem,så vad det "3 betala för 2",och jag fick mina leggings på köpet. Så jag har ca 110 kr kvar att handla för där,och 101 kr på H&M.

Efter det så tog varan parkeringstid slut,men vi hade tänkt köpa med oss en glass från torget,men det var stängt. Vi köpte sedan varsin glass på Statoil. Inte så mysigt,men gott!

Skriver snart igen. Hörs då!

Kran Jenny ♥

Första träffen...

...med en kompis efter skolavslutningen. Josse kom hit idag och vi hade jättekul,speciellt när vi skulle spela TVspel. Förutom det så låg vi och snackade på studsmattan och kollade på tv.

Imorgon blir jag upphämtad av mormor och åker in till Mariestad. Vi ska väl gå till några affärer och luncha på McDonalds. Så som det brukar vara.

Nej,nu får jag ge mej av och göra någonting. Antingen får jag äta kvällsmat eller så kanske jag kan träna lite nu när det blev fint väder igen. Josse åkte moppen hit och sa att hon helst ville undvika regnet och komma hem innan det började. Men naturligtvis så började det precis när hon gick ut. Som tur var så spöregnade det i alla fall inte.

Nu ska jag gå och se vad jag ska göra.

Kram ♥/Jenny

Skolavslutningen



En bild på min avslutningsklänning,efetrsom många har undrat hur den ser ut. Den kommer för övrigt från H&M.

Har tyvärr ingen bild på mina skor som jag hade, de har jag köpt på Yngves skomode i Mariestad.

På skolavslutningen fick vi tårta av våra klassföreståndare innan det var dags att gå till kyrkan. Det var regningt och kallt,och vi fick stå utanför och vänta på att klasserna innan skulle gå ut. Efter det var det betygsutdelning på trappan,och efter det var det foto med klassen. Hann snabbt kolla på mina betyg innan vi skulle åka till Jossan,och blev glad då jag fick se att jag hade nått de betyg jag ville. Vi åkte sedan hem till Jossan och åt och bytte kläder innan det blev buss till Skara sommarland.

På sommarland blev det en jättekul kväll,och faktiskt helt regnfri(!). På vägen hem somnade jag som vanligt och hade ingen koll på någoning. Halv tre var jag hemma och kunde gå och lägga mej. Trött och lycklig:P

♥/Jenny

Bättre idag

Datorn har faktiskt inte hunnit lägga av än. Men vem vet,det dröjer väl inte länge...

Vaknade för en timme sedan(ja,jag sover länge) och har ätit en sen frukost innan jag satte mej här. När jag är ledig så tittat jag mycket på film och läser länge på kvällarna,vilket då innebär att man vaknar sent. men eftersom det är lov så tycker jag att man har rätt att sova hur länge man vill,vilket jag tänker göra.

Senare ska jag titta på Top model,så får vi se vad jag hittar på sedan. Just nu är mitt liv helt improviserat, d.v.s jag gör vad jag vill,när jag vill,helt utan planering.

Häng kvar här så kommer mer uppdatering!

♥/Jenny

snabb blogg

Får blogga ordentligt imorgon istället för att blogga mycket idag som jag hade tänkt. datorn har nämligen fått något ryck,då den stänger av sig rätt som det är. Mycket skumt. Den gjorde det precis nu,innan jag han logga in på bloggen. Så det är bäst jag skyndar mig innan den lägger av igen.

Fortfarande känns det som en helt vanlig helg,och inte som ett sommarlov. Det känns fortfarande som om man ska till skolan imorgon. Antagligen bara för att man är så van vid att det är så. Det tar nog några dagar innan man vänjer sig vid att vara hemma.

Denna sommaren ska bli den bästa har jag betsämmt. Jag vill inte bara sitta hemma,jag vill hitta på saker,träffa
vänner,sola och bada. Så jag får väl försöka ta mej via cykel runt till kompsisar antar jag:P

Nu tänker jag spela lite spel,hörs imorgon=)

♥/Jenny


Den här bjuder jag på;)

Tisdag-Stockholm!

Idag var vi i stockholm med klassen. Vi åkte tåg upp och åt lunch tillsammans vid stadshuset. Vi fick sedan göra vad vi ville fram till halv fem då vi skulle på besök på riksdagen. Vi bestämde oss för att shoppa och gick på drottninggatan,och drog även bort en sväng till gallerian. På vägen mellan affärerna blev vi nästan döva av den höga musiken som studentflaken spelade. Jag vet inte hur många det var,men det var väldigt många. Alla spelade hög musik och skrek,men efter en stund lämnade vi den gatan och gick till riksdagen.

Efter riksdagen hade vi en timme fram tills vi skulle åka tåget hem,och vi passade på att hitta en resturang att äta på. Vi hamnade på något ställe på drottninggatan där vi alla betällde varsin natcho(stavning?) tallrik med sås. Vi åkte sedan tåget hem,men eftersom vi åkte X2000 så stannade inte det i töreboda,utan vi fick åka till Skövde,gå av,vänta en halvtimme och sedan åka tillbaka igen med ett senare tåg.

Kollade lite på tv när jag kom hem,och somnade sedan. En bra skolresa tycker jag att det var!:)

♥/Jenny

Torsdag

Har inte varit inne på datorn på några dagar. Jag har varit upptagen i ett par dagar nu,men nu är jag ledig. För att det här inlägget inte ska bli alldeles för långt så tänker jag blogga om händelserna dag för dag. Därför kommer dagar och tider vara i oordning,men nu vet ni ju varför:)

♥/Jenny

Måndag

Lediga från skolan idag,vilket är grymt skönt. Jag gick upp vid ca 12-tiden idag och sitter nu här och spelar spel. Just nu spelar jag "Robinsson-spelet",vilket går ut på att man ska göra olika uppgifter,t.ex tända eld och sånt som man gör,mot andra spelare. Man får olika poäng beroende på i vilken ordning man blir klar. Efter två grenar börjar örådet,och den med sämst poäng åker ut. De som sedan är kvar i toppen får göra det avgörande provet. Plankan. Vilket är skitsvårt! Jag har i alla fall blivit utröstad två gånger och vunnit hela skiten en gång,så jag är nöjd,hehe.

I lördags blev det till att vara hemma på kvällen,då våra planer inte blev av. Josse blev sjuk och då är det bäst att hon vilar tills imorgon,då hela klassen drar till Stockholm. Vi ska gå till riksdagen,men vi har tid där halv fem, så innan dess får vi fri tid att göra vad vi vill(vilket för oss innebär shoppa),i några timmar. Det ska bli grymt kul,och förhoppningsvis en lyckad dag.

Nu ska jag fortsätta spela lite,och sedan blir det nog lite glass framför TV:n.

Kram Jenny ♥

Planer

Långhelg. Skönt. På måndag är vi komplediga för öppet hus, och på tisdag åker vi till Stockholm med klassen.

Imorgon har jag massor med saker jag ska göra. Jag ska först till Mariestad,och sedan på kvällen ska jag hem till Josse. Det var kul förra gången,och blir säkert kul nu med. Förra gången hade vi snöbollskrig och sedan kollade vi på film. Nu kollar vi väl antagligen på film igen:D

Bloggar igen snart! /Jenny♥

Robert Pattinson har skrivit på för 4:e twilight-filmen!

Robert pattinson har meddelat att det ska bli en 4:e film. Han säger själv att han har skrivit på kontraktet för att medverka i filmen. Spännande....

Förkyld

Imorse funderade jag allvarligt på att stanna hemma från skolan,för första gången på hela läsåret. Men ville ha so-uppgiften ur vägen,så jag gick i alla fall. Vi kollade på film på tre lektioner och slutade tidigt på en,vilket var jätteskönt. Nu är det bara torsdag och fredag kvar,så kommer vi in på absolut sista veckan. Då ska vi inte göra speciellt mycket. På måndag är vi lediga för öppet hus,och på tisdag åker vi på skolresa till stockholm. Sedan blir det väl det vanliga,städa ur skåpen och ha betygssamtal. På torsdag har vi 9:or middag där 8:or ska servera oss,och sedan har vi fotbollsfinal.

Fortsätt gärna läsa bloggen!/Jenny♥

WOW!!!!

THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON trailer in HD


Hittade New moon trailer. Hittade den på kenzas.se.

RSS 2.0