New moon



Postern är äntligen här! Har varit lite seg med att ladda upp den bara.

Idag har det varit fint väder. var i mariestad en sväng och spelade sedan lite badminton. Kollade på Robinsson,och satte mej sedan här,efter att åskan hade dragit förbi:(. Hatar verkligen åska. Imorgon blir det plugg på kemi tills på fredag.

♥/Jenny 

Lite filmer

Just nu känner jag för att gå på bio. På vilken film vet jag inte. Här är några filmer som jag tycker verkar bra:


17 again med Zac Efron


Hanna Montana the movie med Miley Cyrus



Årets julfilm ska tyligen bli "Göta kanal 3-kanalkungens hemlighet" som har ev. prmiär på juldagen. Vad tror ni,hiss eller diss?

Mer klipp

Måste bara visa detta otroligt roliga klipp jag hittade på youtube.


Detta är lite småkul från americas funniest homevideos


Björn Gustafsson

Ett lite småroligt klipp med honom som "wow-jocke". Lite olika komentarer:

1.
*Du, på den här skylten med mitt namn på, kan det stå 1337 där?

*Vad betyder det då?

*ELIT

2.
*"Watch out". E det nåt me klockan?

*Nej,"watch out" är "se upp"

*Han tror vi ska se upp. Är det nåt där uppe eller?

3.
*Var fan är min pläd nånstans,jag fryser ju knäna av mej.

Kul kul. Här kan ni i alla fall kolla på klippet själva. jag har bara skrivit upp dem jag tycker är roligast.


222

Så många inlägg har jag hittills skrivit på den här bloggen. Ganska bra med tanke på att jag inte skriver något varje dag,utan när jag har tid. I sommar lär väl statistiken på inlägg öka ganska kraftigt.

Idag regnar det till och från här,men ingen åska har hörts,vilket jag är glad för. Imorgon så ska jag kanske iväg på ett jobb,men annars är det slappt. På söndag ska det bli fint väder,och förhoppningsvis inget regn.

Just nu känner jag för att skriva en hel del nya inlägg,så stanna kvar här så kommer de strax!

♥/Jenny

Här igen

Efter att ha varit i Mariestad hela dagen,kan jag slappa lite nu. Jag har varit på tävling,som gick hyfsat. Nästa blir i Juli någongång.

I övrigt så ska jag plugga lite i helgen:( samt slappa så mycket som det bara går. Har NO-prov igen på fredag(det sista) och så ska jag jobba med SO och jobba med ritningar till en lermask. Tänkte att jag kan ju göra klart dem så slipper jag rita i skolan,så kan jag sätta igång direkt med leran.

Igår var det ganska lungt i skolan. På svenska började vi kolla på filmen "den bästa sommaren",som vi ska kolla klart på nästa vecka. Efter att ha kollat en halvtimme på den,så spelade vi spelet "Med andra ord". På engelska ska vi kolla på "Braveheart",men jag åtreberättade en text,så jag missade början,men jag har redan sett den. Jag har bara slutet kvar,eftersom jag var tvungen att åka hem från en kompis när vi tittade på den.

Nu ska jag kolla på lite videos på youtube,så vi hörs!
♥/Jenny

Återkommer

Jag kommer att blogga igen imorgon. Eftersom vi har kort vecka så har jag en riktig långhelg att blogga på.

I helgen som var så solade och slappade jag mest. På lördagen åkte jag hem till Josse och så tränade vi tilsammans längs med Göta kanal en bit. Mycket trevligt.

För övrigt så har jag lite projekt på gång,men på grund av försiktighet kan jag inte tala om något än. Men om det skulle bli så så är det väl klart att jag kommer att tala om det:)

Ni får ha det så bra så länge så hörs vi:)

♥/Jenny

SO (suck)

Känner att jag har tjatat om alla NO-prov vi har haft,men nu har jag istället SO-prov imorgon. Känns som om jag inte kan nånting och måste antagligen sitta uppe och öva sent ikväll,så sent som möjligt innan jag somnar. Jag märker ju när jag börjar nicka till,och då är det ju bara att släcka. Typiskt nog så är det ovanligt mycker bra på TV idag. Annars brukar det bara vara ett progrem 20.00-21.00.men sedan är det ett program ända fram till 23.00. Så fort jag har skrivit klart här så ska jag sätta mej direkt och sätta igång.

Bloggen är just nu väldigt tråkig,men som sagt kommer det att bli så mycket bättre när jag slipper alla prov och läxor i sommar. Det blir liksom lättare då:P

Nu måste jag tyvärr lämna bloggen och istället har jag en träff med min SO-bok,ett möte jag inte ser fram emot.

♥/Jenny

 

Mycket i veckan

Sitter just nu här och lyssnar på lite musik samt försöker få ihop ett vettigt blogginlägg. Ska försöka skriva en liten sammanfattning,så får ni se vad jag har gjort.

Måndag: Ganska slapp dag egentligen. Slutade 15 minuter tidigare på matten,sedan hade vi ingen NO-lektion. Vi hade sedan svenska och sedan hade vi inte klassråd heller. Slappt.

Tisdag: Idag hade vi det där nationella provet jag pratade om en annan dag. det var ganska svårt tycker jag,men som tur är så går det ju inte på betygen. Tur det. Efter det hade vi ca 2 timmars rast,vilket var väldigt skönt. Vi skulle då gå till biblioteket för att lämna tillbaka en bok,bara för att upptäcka att det var stängt och inte skulle öppna än på en timme. Vi fick alltså gå tillbaka till skolan igen.

Ikväll ska jag kolla lite på Eurovision song contest. Jag har några favoriter,speciellt en,så jag tänkte att jag ka visa dem här:

Rumänien



Finland

Azerbaijan

Med svenske Arash faktiskt :)

Bloggproblem

Igår var det problem med bloggen,det var därför jag inte har uppdaterat. Jag vet inte vad det var för fel heller,men jag skrev in mail och lösenord,men sedan när jag klickade på mitt bloggnamn så hände inget. När jag väl kom in,så gick det inte att klicka på nånting,för det kom inte fram någon sida. När jag sedan klickade på logga ut,så tog det 10 minuter innan den hade loggat ut. Hm,strange.....

Idag har jag firat min brorsas födelsedag eftersom han fyller 13 år. Efter det blev det lite träning och så har jag pluggat lite. Har SO-prov på fredag och så har jag engelska inlämning på en bokrecension. På tisdag har vi också ett prov-prov i NO,alltså att de ska testa på oss om de ska införa ett nationellt prov i NO för 9:an. Det ska alltså bara vara ett test,som inte kommer att gå på betyget. Det ska tydligen vara i kemi,så imorgon får man väl ta och läsa igenom sina 3 NO böcker man har. Får väl ta de viktigaste grunderna,så får vi se hur långt det räcker.

Förhoppningsvis hörs vi imorgon,om inget annat kommer i vägen. Ha en bra kväll så hörs vi.

♥/Jenny 

Tillbaka

Tillbaka på bloggen igen efter en jobbig och tröttsam vecka. Eftersom vi hade ett stort biologiprov på 39 sidor + anteckningar så har jag varit tvungen att ägna hela veckan åt det. Flera gånger har jag funderat på att lämna NO:n åt sitt öde och sätta mej här istället,men av rent förnuft har jag lyckats hålla mej borta.



Läsarsiffrorna har ändå varit jämna trots att jag måste tråka ut er grymt mycket. Till sommaren blir det mycket bättre då man har tid och inte behöver sitta med jobbiga prov. Det värsta jag vet är att det vissa veckor är helt proppat med prov och uppgifter,medans andra veckan är väldigt lugn och man undrar nästan om man inte har glömt någonting.



Igår sprang vi vårjoggen i skolan,och till skillnad från alla tidigare år så var det inte strålande sol,utan grått och ganska kallt. På morgonen regnade det till och med,men när det var våran tur hade det som tur var slutat. Jag kom in på 20.53, vilket inte är så värst bra. I klasskampen där den vinnande klassen får glass,kom vi på 5:e plats (vilket är lika med sist,men det ser bättre ut att skriva 5:e,eller hur :p). Våran klass har kommit sist vartenda år,vilket borde vara något slags rekord tycker jag.



Idag hade vi ett läskigt svårt NO-prov (trodde vi), men som visade sig bestå mest av bilder på t.ex öga,dä man skulle sätta ut delarna. Det var mest sånt,och inte så mycket faktafrågor som jag trodde. Dagen började i alla fall bra,med sol och ca 14 grader klockan 7 på morgonen,men vid lunch började det regna lite,och vid tretiden var det rent av pissigt. Regnet öste ner och på de 20 meter vi gick så hann vi bli ganska blöta.

Imorgon ska jag till stan och jobba en snabbis,blir gräsklippning hos farmor och farfar.

Love/ Jenny♥

1 Maj

Hej!

Idag har det varit riktigt varmt väder och efter frukost tog jag på mej min bikini och lade mej på studsmattan och solade. Passade på att läsa lite NO medans jag ändå låg där,och jag insåg att jag kommer att behöva plugga en del nästa vecka. Efter det blev det lite träning,men annars har jag mest slappat idag.

Även kvällen blir lugn,då jag inte ska på någon fest,utan ska stanna hemma och kolla på någon bra film.

♥/Jenny


RSS 2.0