Shoppingbilder

Det blev ingen mer uppdatering igår. Jag var tvungen att jobba med mitt arbete i svenska så att jag ska bli klar någon gång. Nu har jag skrivit ut allt och har bara lite småsaker kvar att fixa. Skönt.

Här kommer lite bilder från i lördags


Linne från Bik Bok



Linne från Vero Moda

Imorgon kommer bild på klasströjan som jag också har lovat. Tills dess får ni ha det bra!

♥/ Jenny


29-03-09

Tänkte visa våran klasströja lite senare ihop med mina kläder jag köpte igår. Jag,Bori och Josse var på Merieberg i Örebro igår för att shoppa. Men tyvärr kom jag hem utan någon ny klänning eller nya skor. Istället köpte jag lite annat som jag kan ha på mej i skolan. Bilder kommer senare,då jag ska jobba med mitt författararbete lite nu,så att jag hinner klart.

Vi hörs senare med en visning på kläderna

♥ /Jenny


Ni släcker väl lamporna ikväll?

Ja,rubriken säger väl allt. Det kommer ni väl att göra? Det ska i alla fall jag göra och jag tycker att alla ska göra vad de kan för att hjälpa klimatet. Släck så mycket ni kan och tänd levande ljus istället. Om ganska exakat en timme är det dags, klockan 20.30-21.30. Gör vad ni kan allihopa!

Och kom ihåg: Ingen kan göra allt,men alla kan göra något!

♥ /Jenny


24-03-09

Usch, jag känner mej som en ortoligt dålig bloggare! Jag är inne varje dag på bloggen,men ibland hinner jag bara försöka fixa med designen,så måste jg gåifrån datorn. Jag håller på med att försöka ladda upp en profilbild, men av någon anledning så funkar det inte! Någon som har haft liknande problem? I så fall får ni gärna skriva till mej, vad ni hade för typ av problem och hur ni löste det. Gärna i steg-för-steg beskrivning! Då skulle jag bli tacksam! Allt annat som jag har gjort på bloggen har jag fixat sälv, alltså tidigare design. Jag fattade inte hur man gjorde allt från början då heller, men min envishet gjorde att jag till slut klarade det. Men nu har jag alltså gett upp mina försök efter ett antal försök.

Idag efter skoloan gick jag till konsum och köpte lite gott till imorgon. Vi har nationellt prov i engelska då,uppsatsen. Det blev en chokladkaka och ett päron. Dessutom köpte jag en ask tutti frutti som jag hade i datasalen när jag satt och skrev efter skolan. För er som inte har hängt med tidigare i bloggen så är det så här: Vi har ett stort författararbete som ska vara klart 1:a April,aalltså på Onsdag. Jag hade skrivit fem stycken olika uppgifter på datorn,men sedan när jag skulle skriva ut så gick hela skrivaren sönder. Min vanliga tur alltså....

Nu är det hög tid för mej att börja läsa uppsatser på skolverkets hemsida. Tänkte att jag kan ju alltid läsa igenom de för de olika betygen,så jag vet vad jag ska satsa på :)

Ha en bra kväll allihopa ♥ :) / J


23-03-09

Hemma från skolan och har ätit mat och kollat lite på TV. Nu blir det snabb blogg innan jag går ut till hästarna för kvällen och sedan blir det läxor. Jag har hittat en lösning som gör att jag kan hinna klart med författararbetet i tid i alla fall. Jag har en lektion imorgon,en nästa tisdag,och dessutom ska jag jobba i 1½ timme imorgon efter skolan. Jag har utvecklingssamtal vid halv fem och hinner inte hem emellan. Så jag såg det som en utmärkt chans att hinna jobba med det. Kanske hinner jag även till Konsum för att köpa något tills på onsdag,då det är nationellt prov i engelska igen.

bye / J


21-03-09

Vaknade till soligt väder idag! Sådant kan göra en glad ibland. Vaknade vid halv elva idag och det är mycket tidigare än vad jag brukar gå upp när det är helg. På något sätt så vaknade jag och kunde bara inte ligga kvar i sängen.

Idag ska jag ut och träna med Jolita,och sedan blir det plugg med författararbetet. Det får jag jobba med ordentligt idag då jag är borta imorgon på Gustavsvik i Örebro. Det var ett tag sedan jag var där nu och jag tycker att det ska bli jättekul.

Nu ska jag jobba lite på min design på bloggen,så vi hörs senare ♥ / J

Fredag igen

Jösses vad denna veckan har gått fort! Tiden har bara rusat iväg,utom på franskan idag då tiden gick i slowmotion bara för att vi slutade efter. Tiden bara kröp fram i snigelfart och jag ville bara sluta för dagen. Det är i alla fall vårkänslor i luften nu och jag har till och med sett blommor som snödroppar och krokusar vid husen som ligger brevid skolan. Vi kanske också har fått det, bara att jag inte har hunnit titta efter på grund av mitt ständigt pressade schema med läxor med mera.

Nu är det i alla fall helg och förhoppningsvis soligt och fint hela helgen. Jag hoppas bara att snön håller sig på avstånd och lämnar plats åt betydligt trevligare väder. De senaste dagarna har varit soliga och vi har suttit ute och solat vid några tillfällen. Det har tyvärr varit lite blåst en av dagarna,men det är det lilla som räknas :)

I helgen blir det plugg med författararbetet som verkligen behöver jobbas på. Ena stunden känns det som om jag kommer att hinna i alla fall,och i nästa känns det som en omöjlighet att hinna klart i tid. I vilket fall som helst så har jag lärt mej något tills nästa gång: Sätt igång tidigare,så slipper du så stor press.

Och med de orden avslutar jag detta inlägget,och så hoppas jag att vi hörs snart igen:)

♥ / J


Klänningar!

Så vårigt som det är ute nu kan jag bara inte låta bli att visa lite klänningar som i alla fall jag tycker är grymt snygga. Såg att andra bloggare visade sina vårfavoriter i såväl accessoarer som skor och blev väldigt inspirered att göra något liknande. Någon gång i Maj ska jag på bröllop,och vill hitta en ny klänning att ha på mej (och gärna nya skor också). Kolla in de här snygga från Nelly.com

Rare Fashion - Beautiful Dress  Rare Fashion - Sweet Top 
Pris: 499 kr                                            Pris: 349 kr
Rare Fashion - Prom Dress
 Pris: 399 kr

Älskar redan den rosa klänningen. Och till den skulle det vara....

Nelly  Shoes - Lack Gladiator
Pris: 299 kr

..... dessa skor! Jag älskade dem också från första ögonblicket jag såg dem. Provade ett par svarta för ett tag sedan på Skopunkten,men de var fulare. Vill helst ha ett par vita,även om en annan färg också skulle duga.

Återkommer snart med en uppdatering till,så vi hörs snart ♥ / J

Hejhej:)

Hej:)

Idag bloggar jag tidigt. Jag ska träna i eftermiddag,och sedan blir det plugg. Inte så kul på en söndag,men jag måste sätta igång med författararbetet nu. Jag har skrivit två saker än så länge,så det börjar bli dags att sätta fart. Att skriva fakta och sånt tar inte så lång tid,men att göra analysen blir lite värre. Jag tror att jag kan behöva en vecka på att bara göra den,så då måste jag vara hyfsat klar med det andra innan. I skolan jobbar vi med detta på tisdagar,och då tar jag den tiden till att skriva ut sidorna som ska sitta längst bak på var jag har tagit faktan ifrån,eftersom det inte finns någon skrivare på datorn med internet här hemma.

Igår var det intagningsprov på estet i Mariestad. Jag och Bori åkte dit tillsammans och när vi kom dit fick vi papper på vad som skulle hända under dagen samt tider för våra intervjuer. Jag och Bori hade nära varandra och dessutom inte för sent,så vi var nöjda. Vi fick också en fadder att ha under dagen. Vi började med att göra några teaterövningar i två grupper eftersom vi var så många. Vi åt sedan en lunch bestående av en kycklingsallad och sedan lekte vi lite allihopa medans vi väntade på våran tur på intervjuerna. När jag sedan hade varit inne så väntade vi bara på att Bori skulle in,och sedan var det dags att bege sig hemmåt.


Jag fick änligen min efterlängtade bok:D :D



Ha det bra så hörs vi / J

svårt att hinna med

hejsan!

Jag skrev ju i Fredags att jag skulle skärpa mej med uppdateringen. Har jag gjort det? Nej!!! är svaret. Jag tycker att det är så himla svårt att hinna med allt,rida,skola,blogga mm. Jag tycker lärarna lägger på mer och mer för varje vecka,och jag fruktar klassråd när läarren kommer med pappret om vad som händer den kommande veckan. Nationella prov,dansdag, pengar till klasströja,utvecklingssamtal....och dessutom vanliga prov och läxor på det. Dansdagen tycker jag ska bli lite kul i alla fall,men jag gillar ju att dansa så.... På torsdag ska vi öva lite mer,så vi hinner träna innan onsdag nästa vecka. Det blir nog bra....

Bild från igår


Ursäkta!

hejsan hejsan.

Jag har inte skrivit på ett tag och jag tänkte att några av er kanske saknade det,så jag är tillbaka. Jag har haft rätt mycket läxor och prov,tillexempel idag så hade jag ett stort SO-prov på 2:a världskriget. Det har varit mycket av allting och nästa vecka blir det förberedelser inför nationell engelska. Det har funkat bra hittills,så vi får hoppas att det håller i sig.

I övrigt har jag klippt lugg,(som ni kan se har jag hellugg på bilden trots att ag klippte snedlugg,men jag kan ha båda). Det blev även lite kortare på grund av slitningen när man torkar håret utan värmeskydd och använder tofs. Även fast jag saknar mitt gamla lite längre hår blev jag ändå nöjd:)



Nu är det ett TV-program jag ska se,så jag skriver mer senare.

Au revoir:)

RSS 2.0