Måndag(otroligt varmt)

Hej på er!
Idag har det varit helt otroligt! Första gången på väldigt länge temperaturen gick över 30 grader i skuggan. Har bara badat och hållit mej inomhus på dagen och bara ätit glass och blåbär och annat som är kallt. Man har ju ingen större lust att äta varm mat när det är så varmt. På kvällen åkte vi upp och tittade vid Hajstorp när de körde vattenskoter. Därefter åkte vi till Töreboda och åt glass vid hamnen och köpte mjölk i affären. Därefter åkte vi hem,i mormors bil utan luftkonditionering,eftersom våran är på service.

Imorgon ska jag äntligen få mitt bankkort. Jag ska åka med pappa in imorgon så ska vi fixa det,om det nu var imorgon. Men det är ganska säkert att det blir så i alla fall=)

Soligt=)

Idag är det varmt,som de senaste dagarna,och det kommer det fortsätta med,till stor del av nästa vecka också. Sov till kvart i ett idag,vilket var jätteskönt med tanke på att jag hade svårt att sova p.g.a värmen igår natt. Fick ta fläkten och ha inne hos mej,då blev det alldeles lagom. Trots att jag går i shorts och linne så tycker jag att jag är ständigt varm och föredrar att vara inomhus på dagen och ute på kvällen. På grund av värmen så ligger jag ofta och tittar på film till sent,då det är något svalare. Gillar sådana där filmer i serier,som typ High school musical och pirates filmerna,då man lär sig känna igen skådisarna och karaktärerna. Ett plus är också om de har "borttagna scener",där de gör lite missar och så,det piggar alltid upp mej att titta på om man känner sig lite nere. Det är också roligt att titta på "så gjordes filmen" och såna saker. Det tycker i alla fall jag är kul :)

Lördag

Idag och igår har det varit samma väder,varmt och soligt. Jag har badat i poolen både igår och idag,och bara slappat:)

I slutet på sommaren ska jag och min familj upp till Stockholm så ska vi gå där så ska vi köpa lite nya kläder inför skolan. Det passade tyvärr inte att jag kunde åka ner till Sarah och shoppa,men som tur är komer hon snart hit :D.
Jag har ju fått mina pengar nu,och har dessutom fixat ett litet extrabidrag från annat håll,nämligen klippa gräset hos farmor och farfar. Pappa fick hjälpa mej med att klippa runt träden,men det var ju första gången,så nästa gång ska jag klara det själv. Enkelt med gågräsklippare,bara att gå med och vända och köra vidare. Vissa kan tycka att jag borde klara att klippa gräset hemma också med våran åkgräsklippare,men såvida pappa inte vill ha den kraschad in i något träd,så är det inte någon vidare bra ide´:P. Enkelt att klippa hos dem,och 100 spänn direkt in i kassan:)

Men vi ska alltså åka dit,och så ska vi bo hos våra släktingar i Täby. det ska bli riktigt kul att få shoppa där!:) Hoppas att jag hittar mycket fina saker:)

Torsdag på båten

Hej på er =)
Idag har vi varit ute med båten hela dagen. Vi åkte väl hemmifrån vid 10-tiden och hemma ca kl. 18. Först lade vi i båten vid Tåtorp och åkte sedan till en badvik vi brukar åka till och var där och solade och badade. Det var 23 grader i vattnet,men det känndes väldigt kallt när man väl kom i. För att komma upp på klipporna på land så är man tvungen att gå i vattnet,så man kan inte komma undan även om man försöker. Men efter lite sol och fika var vi redo att åka vidare till nästa ställe, Forsvik.

På vägen dit är man tvungen att åka genom en bro,som de öppnar kvart i och kvart över varje timme. Kommer man en minut för sent får man vänta i en halvtimme. På ditvägen fick vi vänta kanske 15 minuter och åkte sedan vidare. Men sedan hade de lite kort gästbrygga där,så vi fick inte plats där utan fick lägga till vid en annan brygga,som var ganska hög,så man fick nästan klättra upp,och jag  var säker på att jag skulle ramla i.  Därifrån gick vi sedan och köpte glass :).

När vi sedan närmade oss bron på hemvägen,så var vi några hundra meter från bron,då vi kollade på klockan. Klockan  var då 16.14, en minut till öppning. Vi gasade då på båten och hann fram till 16.15. Ingen bakom och ingen från andra hållet,vad bra tänkte vi. Då borde det gå fort. Klockan blev 16.16,sedan 16.17 o.s.v. men bron öppnades inte. Vi fick gott vänta en halvtimme till kvart i! Bara för att vi kanske var en halv minut sena,så öppnade de inte bron. Jag skämtar inte! Men efter en halvtimme kom vi ändå igenom och kunde åka hem. En bra dag med mycket sol :)

Måndag

Hejsan!
det får bli lite kort idag,för interneträkningen är inte vidare trevlig nuförtiden,så jag får snabba mej på. Idag har jag varit och klippt mej,toppat lite och klippt till luggen. I övrigt har jag bara ridit och slappat. Igår däremot var jag ute och gick några kilometer,så idag har jag lite ont i mina vader :P

Snart e det dags för mitt bankkort. och mina pengar. dessutom ska jag kanske hjälpa farmor och farfar med att klippa gräset vid behov. Nästa gång det behövs så ska jag följa med pappa och göra ett försök. Det är en gågräsklippare,så det borde jag klara;)

Men vi får se,allt kan hända!

Jenny

Music=)

Hej
Idag har vi varit hemma. Vi kom alltså inte iväg till Sala. Vi hörde att det kunde bli kraftigt åskväder här över oss,och då ville vi inte åka. Men antingen bytte ovädret riktning eller så är det försenat,så att det kommer i natt istället:( Istället har jag provat nya sminksätt och mina nya ögonskuggor. Skulle prova med kajal (det använder jag aldrig) ,men det blev inte så bra,utan resultatet blev att jag bara såg trött ut. Under tiden lyssnade jag på musik och pysslade i mitt rum. Otroligt hur glad man kan bli av musik. Det spelar ingen roll hur deppad och nere jag är,efter en stund är det borta och jag känner mej glad igen:)

Nu under veckorna som är kvar av sommarlovet ska jag börja träna. Några kilometer om dagen och jag kommer i form. Jag hoppas på att gå ner lite,så blir det perfekt. :D

Men ha det bra så hörs vi /Jenny

Lördag

Hejsan:)
Idag blev det lite soligt,så jag tänkte ta vara på tillfället och sola lite på stutsmattan. Men när jag kommit ut blev det helt plötsligt molningt,så jag ägnade tiden åt att ta helt misslyckade bilder på mej själv.  En sak är klar: Modell är inget för mej. Skådis och sångerska verkar däremot helrätt!
 
I övrigt ska vi åka till Sala silvergruva i morgon och gå ner där. Jag hoppas att man inte behöver gå i evigheter i såna där spiraltrappor bara. När vi skulle gå upp i tornet i Töreboda med klassen var jag inte så glad. Upp gick väl bra,men ner! Jag hött bokstavligen på att dö och höll ett krampaktigt tag i trappräcket. Läraren sa: Titta inte ner! Men man måste ju titta lite ner,annars ser man ju inte vart man sätter fötterna någonstans! jag menar,55 meter rätt upp i en spiraltrappa,inte något man drömmer om direkt. Men vi får se,om vi har tur har de hiss :p

Fredagsshopping

Idag har det varit en gråmulen dag blandat med sol. Vid halv fem-tiden åkte vi in till Mariestad för att hinna kolla lite i affärer innan vi skulle till Willy:s för att handla och sedan åka vidare och hämta pappa. Hade inget speciellt att köpa,men det kostar ju inget att kolla lite. Det slutade med att jag köpte en FRIDA-tidning,men var också inne på Vero moda och kollade på en vit tubtopp med lite glitterpaljetter på. Tyvärr kostade den 259 kr,vilket jag inte riktigt hade lust att betala. Men nästa vecka är det äntligen dags: Jag ska få ett bankkort och 800 spänn varje månad. Äntligen! Egentligen skulle det vara 900 kr,men 100 kr går till mobilen varje månad. Men 800 kommer att bli jättebra,men om jag åker ner till sarah får jag kanske ta ut lite,för  shoppa i Götegorg gör man inte så ofta. Men vi får se../ Jenny :)

Torsdag

Hej!
Ett par dagar sedan jag skrev,men har inte haft något att skriva om,det har faktiskt inte hänt så mycket.
Men vi håller just nu på att försöka fixa en tjejkväll imorgon. Det var tänkt idag,eftersom vi ville att Bori skulle vara med,men hon kunde inte nu heller,så vi får elt enkelt klara oss utan henne. Vi får väl försöka hitta på något när hon kommit hem igen.

I övrig har jag inte gjort så mycket,bara slappat och kollat tv. fast jag har ju faktiskt varit ute och köpt nya ballerinaskor,sedan de andra pajjat. Var egentligen ute efter ett par vita,men hittade några svarta jag gillade. Sedan har jag fått en vit keps med silverprickar av mormor som hon köpte i Norge.:P

Men som sagt så ska jag kanske åka ner till Göteborg någon dag till Sarah och shoppa lite nya grejer till skolan börjar.
Men vi får prata mer om det där,men jag hoppas att vi ska hitta en dag som passar båda:D

Men nu verkar det som att det inte blir någon tjejkväll alls:( :( Alla ska typ bort och lämna mej ensam. Nu får det hända något kul snart! Någon som har tips på vad man kan hitta på? Skriv det i komentarerna i så fall/ jenny

Måndag

Jag har tråkigt. Riktigt tråkigt. Nu får det ta och hända nåt. Men har i alla fall tagit mej samman och frågat om vi inte kan göra något. Vi kanske kan träffas någon dag i veckan,eller så ska vi till skövde på bio imorgon. Jag har i och för sig redan sett den nya Narnia-filmen,men den är helt klart värd att se igen. Men vi får se hur det blir.

Idag har jag inte gjort alls mycket,typ varit ute lite och kollat på tv. Varit lite med mina hästar och sånt.
men jag får fortsätta prata med min kompis om imorgon,så hörs vi när jag har något intressant att skriva.


Jolita <3


Tingeling<3

Söndag

hej!
Idag har varit en blandad dag,med delvis sol,delvis regn. Solen lyser, mörka moln kommer med spöregn i 10 minuter,och de försvinner sedan lika fort som de kom,och solen kommer fram igen. Som tur var så blev det ingen åska så som det blev igår,och det är jag väldigt glad för.

Mm,vad gör ni på sommarlovet då? Jag gör inte alls mycket,har inte träffat några kompisar knappt alls:( jättetrist! Men jag har bestämt att det ska bli ändring på det. Jag ska ta mej samman någon dag och prata med några vänner får vi se. Nu är det på tiden at det händer något!

Bilder från Egypten:D

Här kommer äntligen bilderna från Egypten!



Vårat rum, 15 meter till strandbaren och 20 till havet


"Våran" kamel på hotellet,för turister att rida på

   
Man brukar inte tänka sig blommor i Egypten,men det fanns det. Massor!


Hotellet på håll upifrån vägen

 
Strandbaren och lite solstolar med Röda havet i bakgrunden

 
Gågatan med affärer,som låg precis ovanför hotellet. Även Lidel hade dom,med svenska kakor,kex och godis.


Ali Baba bazar,ett ställe man ska akta sig för om man vill behålla sina pengar

 
Om man gav städarna 200 egyptiska pund  första dagen,kunde man få såna här fina saker vikta:)


Kamelen "Alex" fanns på stället vi åkte ifrån med båten. Han gillade godis,choklad och öl(!)

  
Röda havet. Om man tittar noga kan man se ett par ryggfenor från någtra delfiner

En jättekul resa med många uppleveser. Vi gjorde mer saker,som tittade på Orientalisk dans, gick på massage två gånger mm. men detta var ett litet urval,och en väldigt bra,( och rolig ) grej var att de hade internet med msn där, 16 egyptiska pund för en timme. :D

Lördag

Hej på er!
På grund av ovädret under en del av eftermiddagen och hela kvällen,så har jag inte kunnat blogga tidigare. Helt otroligt hur ombytligt vädret kan vara! I förmiddags var det varmt och soligt,och helt plötsligt blir det en omgång åska och lite regn. Efter ett tag blev det soligt igen,men sedan kommer nya,svartgrå moln in. Sedan kommer det en tredje gång,med ordentliga blixtar rakt mot marken. Vädret är fortfarande dåligt,med mörka moln,men det mesta verkar ha gått förbi. Det som är tråkigt med åska är att man inte kan använda datorn eller något annat elektroniskt,förutom Gameboy.

Jaja,nu ska vi inte tänka på det mer,utan se fram emot Egyptenbilderna,som äntligen är klara:D
Dom kommer alldeles strax/ Jenny

Fredagsshopping

Hej!
Hoppas ni har haft en bra dag!
Jag har haft en hyfsad dag. Vi skulle åka in till Mariestad och hämta pappa på jobbet kl. 18,så då passade jag på. Jag köpte bara ett par saker,en på Kappahl,en FRIDA-tidning och en bok. Det fick räcka för idag. Om det går som jag hoppas,så kommer jag åka ner till Göteborg till min kompis Sarah och shoppa om några veckor. Jag har en lista på saker jag behöver inför hösten:

* Fler långärmade tröjor
* En vit övertröja
* Nya skor
* En ny höstjacka
* ev. något mer

Jag ska åka tåget ner och så får vi se hur länge jag stannar. Jag ska få ett bankkort och 800 kr i månaden om en eller två veckor. Det blir jättebra,då 400 inte räcker så långt om man vill shoppa kläder. Men jag får prata mer med Sarah om det så får vi se hur det blir...
japp,men nu ska jag fortsätta jobba med bloggen så hörs vi senare./Jenny 

 


Ny kategori

Här kommer en ny kategori, musik och film. Här kommer jag att skriva om nyheter i film och musik,mina favoriter,och om ni gillar något speciellt kan ni väl skriva det i en komentar här nedanför så ska jag se om jag kan ta med det.:)

Filmnytt nr 2


Pirates of the caribbean: Död mans kista,fick jag i present,då jag så klart ville ha den. Tyckte den var bättre än ettan,och den innehåller också extramatrial,så som till exempel borttagna scener,och där man kan se när de t.ex säger fel,gör saker för tidigt mm. Ett gott skratt,kan jag lova!


Pirates of the caribbean: Vid världens ände,blev jag medbjuden på bio för att se:) Det är den bästa filmen av alla tre,tycker jag.



High school musical: Visste jag först inte om,men sedan såg jag den på tv. och tyckte den var bra. När sedan tvåan kom så fick jag den i julklapp. den här köpte jag själv för att ha att titta på.



High school musical 2: När jag sett ettan kunde jag ju inte motstå att se tvåan med! När trean kommer att ha premiär,kommer den att visas på bio till en början,precis som ettan. Bara att boka in ett besök på bion då:)

Filmnytt nr 1 (fortsättning kommer)

Hej!
Jag tänkte skriva lite om filmer jag gillar här den här gången,men också om ett par nyheter:)



När jag såg Narnia: Häxan och Lejonet på tv,tyckte jag inte att den var så speciell. Men nu när jag såg andra filmen också,så längtar jag bara efter att se dem igen! Jag börjar ofta gilla filmer som blir i flera delar,där man lär sig att känna igen karaktärerna,men efter alla andra.Ofta får jag tips från såna som sett den redan. Exempel på detta är Narnia, Pirates of the caribbean och High school musical.



Narnia: Prince Caspian, såg jag på bio samma dag som den hade premiär. Det var Maria som frågade om jag ville se den med henne,och jag tänkte att "det kan jag väl göra". Det behövde jag inte ångra,då jag börjar gilla Narnia också!


Svarta pärlans förbannelse i Piratesserien,såg jag i 5:an. Jag tyckte första gången inte alls den,men sedan såg jag den flera gånger på tv och böjade gilla den. det var sedan klart att jag skulle se de andra också!

Nu hinner jag inte skriva mer om dettamen nästa gång jag bloggar kommer det forsätta på det här!


Tisdag

Hejsan på er!

Är inne mitt på dagen nu för en gångs skull. Idag gick jag upp vid elva för att rida på morgonen. Det regnade inte men det var lite molnigt. I övrigt har jag bara lyssnat på musik och slappat. Jag sover till elva,halv tolv på dagen,men jag är ju i och för sej uppe ganska sent på kvällarna och kollar på film i mitt rum:) Som sagt: Ibland är det bra med tv på rummet.

Jag kommer nu att fortsätta ladda upp bilder från Egypten. Jag har hittat ett sätt att få det att gå lite snabbare. Inte jättefort,det tar fortfarande lite tid:( men det går faktiskt bra ändå.

Jag ska fortsätta jobba nu,bilderna kommer om ett tag:) Jag ska även starta en ny kategori,men den är än så länge hemlig. hej så länge/jenny 

Accensoarer=)

Denna gången blir det accensoarer i "Jenny shoppar"!



Det här fick jag av några kompisar när jag fyllde 13. Jag vet inte vart det kommer ifrån,men det ser ut att komma ifån Glitter eller nåt.



Det här halsbandet (uräkta,det syns lite dåligt) fick jag när jag fyllde 15. vet inte vart det kommer ifrån heller,men jag "misstänker" att det kommer från Guldfynd




Den här ringen fick jag av samma kompisar som jag fick armbandet av,så den kommer antagligen från samma ställe.



Det här jordgubbshalsbandet vet jag i alla fall vart det kommer ifrån. Det har jag själv köpt på Guldfynd och jag tror det kostade 149 kr



De här solglasögonen är mitt senste inköp och jag bara älskar dem. Jag köpte dem när jag och min familj var på Liseberg. Ja köpte dem i affären " Lisas presentbod" och de kostade 99 kr.

Frågor!

Hej!
Jag tänkte ha en "frågestund" här på min blogg. Om ni skriver eran fråga i komentarrutan till det här inlägget.,så svarar jag på frågorna som kommit in om ett par dagar. Ni kan fråga om det mesta om mej,men inte för personliga eller privata saker. Så fråga på, så ska jag försöka ta med så många frågor som möjligt=)
Kramar Jenny

Söndag

Hej allihopa!
Idag har det regnat hela dagen:( Jättetråkigt! Jag harinte gjort så jättemycket,för jag blir alltid så trött när det är dåligt väder. Så jag tröttnade på att gå runt och göra ingenting,så jag tittade på "en prinsessas dagbok 2". Köpte den i fredags och har tittat på den 2 gånger sedan dess.  Tyvärr gör jag ofta så att jag tittar på en film jag nyss köpt massa gånger,tills jag till slut tröttnar på den lite.

Jaja,dåligt väder.. Då ska jag berätta vad som hände i morse.

Jag ligger i min säng och sover som bäst,när jag helt plötsligt vaknar upp och blir klarvaken. Där ligger jag sedan och undrar vad som kan ha väckt mej. Men jag märker inget ovanligt. Ute i hallen är det ljust,så det kan inte vara allt för tidigt på morgonen. Jag tittar på min mobli,klockan visar halv sex. Men vad kan ha väckt mej? Inget var ju konstigt. Jag skulle precis vänd mej och somna om,när jag hör ett högt muller. Åska!! Ganska nära är det också. Det som förvånar mej är att jag brukar inte vakna av det. Jag lyckas ta mej upp ur sängen och går bort till fönstret i mitt rum. Ute öser regnet ner och åskan mullrar på. Då får jag bråttom. Jag skyndar mej att dra ur kontakten till min tv och dvd,ut i hallen till datorn,tvn och så smög jag så tyst jag kunde in till min brorsa och drog ur hans tv,dvd och tv-spel. Med detta kunde jag sedan gå och lägga mej och lugnt somna om.

Ja så var det i alla fall. åska skrämmer mej inte i vanliga fall,men att bli väkt av det på natten är ingen höjdare.

Nästa gån i " Jenny shoppar" blir det smycken,så som halsband,armband och solglasögon mm. Det kommer också bli mer kändisar snart,så med det avlutar jag denna berättelse/Jenny

Väskor

Hallå igen!
Denna gången är det dags för väskor i " Jenny shoppar". Samtliga väskor är mina egna som jag har köpt själv. Vissa kanske inte finns kvar eller så har jag köpt dem utomlands,men ni kan kanske hitta liknande modeller inom de märkena:)



Den här köpte jag på Finlandsbåten på Siljaline. Jag tror den kostade 175 kr



Den här köpte jag på Kårlins Väskor i Mariestad. Den kostade ca 200 kr



Den här köpte jag  i Egypten när jag var där. Den kostade 165 Egyptiska pund, vilket är ca detsamma (en pund är lika med 1,2 svenka kronor)



Den här köpte jag också på Kårlens väskor och den kostar ca 400 kr

Dålig Lördag

Hej!
Idag har det varit en ganska trist dag. Eller ja,början var väl helt okej. Jag sov till tjugo i tolv och det var fint väder. Min brorsa badade till och med och sedan skulle vi åka upp på kinnekulle och äta middag,för min farmor fyller 75 år idag. Men min brorsa fick huvudvärk,så han fick åka med in till farfar,som var hemma för att han mådde inte heller så bra. Men sedan så åkte vi upp och åt, Det var buffe´ och så åt vi glass efter det. Sedan åkte vi hem till farmor och farfar och åt tårta. Sedan  började det regna och åska,så vi fick lite bråttom hem,eftersom vi inte hade något urdraget här hemma. Men det var inte så mycket åska här,bara regn. Men det räcker:(

Just nu håller jag på att ladda upp bilderna på väskorna,men precis som allt annat tar det enormt lång tid, En bild tar typ 10 ,minuter till en kvart att ladda upp. Igår hann jag bara en,men idag har jag redan lyckats med en och sedan är en till på väg. Nu var den visst klar! Bara en kvar! När den är färdig kan jag visa dem för er! Jag ska då skriva vart jag köpt dem och vad de kostar. Ni kommer att itta dem under "jenny shoppar" tillsammans med  sommarklänningarna. Mycket nöje! /kram Jenny

Sommar:)

Idag har jag inte gjort så mycket,jag har bara varit i Mariestad och shopat ett par skor och en dvd-film. När jag sedan är klar här ska jag lägga mej i min säng och titta på den. Ibland är det bra att ha tv och dvd på rummet. I övrigt har det varit väldigt varmt och jag höll bokstavligen på att dö i bilen när mamma skulle lämna en sak hos farmor och farfar. Jag lyckades (som tur var) få en klunk av min brorsas Apelsi-Mer.

Även om det var varm idag,så har jag inte badat i poolen idag,för jag tyckte att det känndes kallare än igår,och jag kännde ingen större längtan efter att frysa idag med:P. Får se hur det blir imorgon,men ska först på middag på Kinneullegården för min farmor fyller 75 år. Men efteråt får vi se...

Idag kommer det bilder på snygga väskor,som lite firande eftersom jag idag har haft bloggen i exakt en vecka:)
Det kommer att läggas under "Jenny shoppar" och precis som på klänningarna kommer det att stå vart de kommer ifrån och vad de kostar. Mer om det under den kategorin.

För er som vill se bilder från Egypten och så,jag lovar att det kommer,men eftersom jag inte har bredband,så tar det en eeevighet att ladda upp dem från datorn till sidan:( :(  Men men,så länge pappa inte vill ha det på sin dator kan jag inget göra. Bara hoppas att han ändrar sig,och vänta,vänta,vänta...

Me i vänta på det,så kan jag bara göra så gott det går,och försöka ladda upp så många bilder såom möjligt på den tiden jag är ute. Ja,det var allt för nu,fortsätt gärna läsa min blogg och kolla in väskorna,när de nu kommer upp. kram Jenny:)

Shoppingfynd:)

Här kommer lite bilder på fina sommarklänningar/ tunikor:



Den är tunikan kommer ifrån Cellbes och kostar 98 kr




Denna kommer ifrån Cellbes och kostar 129 kr




Den här klänningen kommer ifrån Gina Tricot och kostar 149 kr


Imorgon kommer jag fira bloggens 1 vecka,då kommer det bli väskor i modet:)

Torsdag

Hej!

Idag blir det lite mer skrivet på bloggen,efter det inte blev något igår. Svaret på frågan varför jag inte var ute var att jag helt enkelt var för trött. Jag var ju på bio som började halv fyra och höll på i ca 2 tim och 30 minuter. Jag och Maria var på premiären av Narnia- Prince Caspian. Tyckte faktiskt att filmen var lika bra som den förra,kanske till och med bättre. Den är helt klart värd att kolla på.

Idag var det dags för ett provdopp i våran pool. Tog det lite på eftermiddagen då solen lyste på den,men tyckte ändå att det var lite småkallt. Speciellt kallt blev det att gå upp. Men eftersom det ska bli lika varmt imorgon och på Lördag med,så kan det värmas ännu mer.



Idag kommer jag att lägga upp bilder på fina sommarklänningar/tunikor. Och imorgon har jag haft bloggen i en vecka,och det ska jag fira med snygga väskor.:)  vi hörs/kram Jenny

Kändisar:)

Hej!

Idag tänker jag ta upp favviskändisar,alltså kändisar jag gillar. Ni får gärna skriva i era komentarer vilka kändisar ni gillar,så kan jag kanske söka upp fakta och skriva om dem någon gång. Ni får också  skriva vilken / vilka kändisar ni inte gillar lika mycket. Men kom ihåg: Elaka komentarer och påhopp tas bort direkt! Alla har olika åsikter och man ska inte behöva bli påhoppad för något man tycker!

Nu till kändisarna:

Miley Cyrus



Miley är söt,sjunger bra och ären duktig skådis. Tyvärr är det lite väl många rykten om henne nu,(vet ej om de är sanna),men hon är änå en av mina favoriter.

Vanessa Hudgens


Vanessa är mest känd för sin roll i High school musical,men har nu även en sångkarriär. Hon är nu aktuell i HSM 3,vilken jag längtar grymt mycket efter! Hon var nära att inte få vara med i nya filmen,men som tur är blev det inte så!

Zac Efron


Zac,som mest blivit uppmärksamad i HSM och hairspray,(trots att han varit med i filmer innan det) är både bra skådis och sjunger bra. Att han är söt dessutom ökar ju poängen eller hur?:P


Shoppingdags! (trodde jag)

Hejsan!

Idag har det varit väldigt varmt,och jag blev väldigt chockad över värmen. Men nu ska det tydligen bara bli bättre och bättre för varje dag. Våran pool har blivit ordentligt varm nu,då solen värmer vattnet de flesta av dagens timmar. Ska eventuellt ta ett provdopp imorgon,men vi får se..

Idag skulle vi dessutom åka in till Skövde och hämta farfar vid tåget 19.45,så vi tänkte ta vara på tillfället och leta efter skor åt mej på Maxi. Hittade inget! Det här var en av de få gånger jag åkt till en affär utan att hitta nåt jag gillar! Så på fredag har jag fått mamma att gå med på att vi ska åka till Comerce och mer innåt stan. Det finns ju bara skopunkten i Maxihuset just nu. Men  i höst kommer det mer affärer dit så som Gina tricot,Din sko,MQ,Cubus mm. En massa mer klädaffärer allstå. De hade flyttat på ingången,så nu kunde man se vart de nya affärerna ska ligga. Det är ganska stort,och vi fattade först inte vart man gick in nånstans. Men som sagt,jag hittade inte något åt mej själv:( Det enda vi köpte var ett par byxor till min brorsa,ett par stövlar och en batteriladdare. Inte alls kul. Men,jag får ju trösta mej med att åka in til stan på söndag och imorgon ska jag ju faktiskt på bio! Det ska bli skoj /kramar Jenny:)

RSS 2.0