Sista dagen 2008

Hej!

Detta blir sista gången jag bloggar för i år. Nästa gång vi hörs är det 2009 och och vi har ett nytt år att hitta på nya saker,både bra och dåliga. Men vi får hoppas att 2009 blir ett bra år,och när jag har sagt detta kan jag berätta lite om mitt 2008:

Det här året började jag tävla i hästhoppning på allvar med Jolita




Vi hade flera trevliga tjejkvällar









Min resa till Egypten förstås







Och en massa annat skoj:)

Jag vill tacka alla som har gjort 2008 till ett jättebra och roligt år,ni vet vilka ni är:)

Då återstår bara att säga:    GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!!!!!!!!!


◊♣♦♥

Shopping-idag igen

Hej:)

Idag blev det lite shopping igen,men idag i Mariestad. Vi började på JC där jag käpte en kortärmad blommig tröja,sedan gick vi till Bokia där jag köpte första boken i serien Twilight.  


Sedan gick vi till Vero Moda där jag köpte två såna där långa linnen,och en tröjtunika. Den var inte exakt så som jag hade tänkt mej,men den duger bra:)

Ikväll blir det film,men vilken vet jag inte riktigt än. Nåt kul hoppas jag att jag hittar att kolla på◊


Shopping


Hej:)

Efter en eftermiddag i Skövde är jag ganska så trött. Vi åkte först till Elins Esplanad där jag shoppade på Gina tricot. Efter det åkte vi till Commerce där jag shoppade lite på H&M,Vero moda och Ålens. När vi var klara där åkte vi och åt på en jättebra resturang där jag åt pommes frites,fläskfile och sås.

Imorgon ska vi till stan igen,men denna gången till Mariestad,då vi ska handla och jag ska passa på att kolla lite då också. Ska gå in på bokia och kolla om de har twilight där,så kanske jag köper en. Jag är på jakt efter en tunnare tröjtunika,och hade sett ut en på H&M,men naturligtvis var de slut. Ska kolla imorgon om jag inte kan hitta någon... 


27 December

Hej!

Eller godmorgon nästan för mej(aa,det är faktiskt sant). jag vaknade nämligen klockan 13.00 och har bara varit lite i stallet. Snart är det lunch och jag går direkt på den utan att ha ätit någon frukost. Tänkte att det var skönt att sova ut då jag får gå upp lite tidigare imorgon,då vi ska till Skövde på mellandagsrea. Ända sedan jag fick mitt bankkort i Juli har jag sparat pengar just till mellendagsrean. Då jag dessutom fick lite pengar i julklapp,så lär det bli rätt mycket...

Vad har ni fått i julklapp? Jag fick:

Filmen Camp Rock med tillhörande CD
Nya ridbyxor
Mjukistofflor
Halsband av Bori,Josse och Hanna
500 kronor
Presentkort på Gina tricot
ljushållare i form av ett hjärta (till värmeljus)
nya Narniafilmen
Ett set med parfym och tillhörande läppglans
Engelsk ordlista

Jag tror det var allt. Så imorgon åker vi till Commerce och Elins Esplanad. Gina tricot känns lite luftigare och större där,så vi kommer åka till båda ställerna. Funderar på om jag ska köpa nya idrottskläder också,men det får vi se...♦

Dan före julafton

Idag hinner jag bara blogga lite snabbt,för vi ska klä våran julgran,och sedan har jag massa annat att göra.Det känns konstigt att det är julafton imorgon,som om det inte alls vore så. Antagligen är det för att det inte finns någon snö ute just nu. Men det kommer i alla fall att vara kallt,och det är i alla fall något. Och man gör ju allt man brukar göra,så man kan kanske få en julstämning ändå. Förra året tror jag inte att det var någon snö heller,men om jag inte minns helt fel så var det plusgrader då,och det ska det inte bli imorgon,troligen minst en minus eller något.

Vad har ni önskat er i julklapp? Jag har ju redan skrivit lite av vad jag önskar mej,och jag har även kollat in julklapparna som ligger på bordet. Speciellt ett paket undrar jag vad det kan vara för något i. det är ganska stort,och jag har önskat mej ganska små saker.som filmer och sådant. Det blir intressant att se vad det är för något.


God Jul!! önskar jag er om vi inte hörs imorgon:)♥


Jag är sjuk

Jag är aldrig sjuk. Jag har inte varit borta en enda dag den här terminen för att jag har varit sjuk. Naturligtvis blir jag sjuk nu när det snart är jul. Som tur är är det inte så farligt,jag mår bara lite illa och hostar,men det kan vara illa nog. I natt vaknade jag klockan 2 och somnade inte om förens typ vid klockan sex. Inte så kul direkt....

Idag har jag bara kollat lite på Top model och julpyntat i stallet och i mitt rum. Ridningen får vänta tills imorgon p.g.a dels att jag mår lite dåligt och dels av blåsten. Hon blir inte direkt rolig när det blåser....



Helgen är slut

Hej.

Ytterligare en helg har passerat utan att man knappt hunnit märka det. Rätt läskigt egentligen. Idag har jag varit hos mormor och bakat pepparkakor och klätt hennes julgran. imorgon ska jag pynta klart i mitt rum,och på tisdag ska vi klä våran egen gran,och sedan är det julafton. Kul kul.. I år har jag önskat mej:

Några filmer att kolla på när jag har tråkigt
Twilight böckerna
Mjukistofflor att ha på mej när jag går på det kalla köksgolvet på morgonen:P

mm...

Följetong del4

Demi Lovato

Demi föddes 20 augusti 1992. Hon började med en roll i Barney&Friends,där hon träffade sin bästa kompis Selena Gomez. Hon är med i När klockan ringer på Disneychannel och är nu aktuell i Camp Rock tillsammans med Jonas Brothers. Det är även aktuellt med en Camp Rock 2. Hon har även gästspelat i ett avsnitt av Prison Break. Hon säger att när hon var mindre så var de andra barnen i skolan inte snälla mot henne,och på grund av det och av karriären har hon privatlärare.


Äntligen jullov!!!!!!

Hejsan alla!

Äntligen jullov! äntligen kan man känna sig riktigt avslappnad. Den sista veckan har inte varit knappt någta läxor,bara ett SO-arbete som skulle lämnas in idag om första världskriget. Men nu är det äntligen slut. det var en kort dag och vi slutade vid ca 11.30 idag. Vissa av oss var dessutom med i kören,så vi var bara med på morgonen och fick betyg och hade frågesport. Efter det sjöng vi på 8&9 avslutning och sedan 6&7. När vi hade slutat skolan åkte jag,Josse,Hanna och Bori till skövde för att shoppa julklappar åt familjen och åt varandra. Vad vi köpte tänker jag inte avslöja med tanke på att de kanske läser det här... Vi åt på Kebabhouse och åkte hem vid ca 17.00.

Här kommer föresten lite bilder från förra helgen i Lidköping:







Nästa tävling blir klubbmästerskapet i Mariestad 4 Januari. Så får vi se hur det går då...

Nu ska jag skriva nästa del i följetongen,vi hörs♣ 

Följetong del3

Selena Gomez
Selena föddes 22 juli 1992. Hon är mest känd som Alex Russo i Magi på waverly place. Hon har ävn gästspelat i Zack och Codys ljuva hotelliv och i Hannah Montana där hon spelar rivalen Mikayla. Hennesw första roll var i barnprogarammet Barney&Friends,där hon träffade sin nuvarande bästa vän,Demi Lovato. Förutom detta är hon sångerska och har flera bra låtar,t.ex  Cruella De Vil som hon även gjort en musikvideo på,och Tell me something I don´t know. Hon är även med i Jonas Brothers nya video Burnin´ up.


Inget att skriva om

Idag har jag inget speciellt att skriva om. Jag ska förstås göra ett inlägg i följetongen,men något mer än så blir det nog inte. Förhoppningsvis har jag mner att berätta och skriva om imorgon,så jag återkommer då:)◊


Söndag

Hej:)

Jag bloggar lite tidigare idag,för ikväll ska jag kolla på Tv och ev.jobba lite So. Arbetet ska vara klart på torsdag,men det står inte mycket i boken,och vi har bara böcker om andra världskriget hemma. Jag ska därför kolla med farmor och farfar om de inte har några bra böcker i sitt bilbiotek de har hemma.

Igår var det Jul på Olstorp,och vi var där en stund innan det var dags att åka till Josse. Mamma köpte en krans och min brorsa köpte ett blinkande hus med en jättefin liten bäck framför. Det blev väldigt kallt efter ett tag och då åkte jag till Josse.

Hemma hos Josse började vi med att kolla på Surf´s up och gick sedan ut och hade snöbollskrig i typ en timme. Det blev rejält kallt och alla kläder blev jätteblöta. Sedan började vi göra mat och det blev kyckling och klyftpotatis.Det tog sin lilla tid,men sedan tog vi med det in till Tv:n och började kolla på Braveheart. Jag hann tyvärr inte kolla klart eftersom jag inte skulle sova över,för att jag skulle tävla idag. Sorgligt sorgligt...♥

följeton del2

Ashley Tisdale
Föddes 2 Juli 1985. Ashley upptäcktes vid tre års ålder och började då jobba som modell för Ford Models. Hennes mest kända roller är Maddie Fitzpatrick i Zack och Codys ljiva hotelliv och Sharpay Evans i High school musical. Hon har även medverkat i filmerna "Picture this" och "They came from upstairs". Hon har även gjort ett album med namnet "Headstrong"

Fem snabba
När hon fyllde 12  fick hon en adressbok i present av Micha Barton
Hon går i sömnen
Hon tycker inte om att flyga
Ashley fachineras av pingviner
american idol är ett av hennes favoritprogram och hon skulle vilja veta vad juryordföranden Simon Cowell tycker om hennes sång


följetong del1

Vanessa Hudgens
Vanessa föddes 14 december 1988. Mest känd är hon som Gabriella Montez i High school musical,men har även gästspelat i flera TV-serier,bl.a Zack och Codys ljuva hotelliv. Hon har även en framgångsrik sångkarriär och släppte 2006 albumet V. En av hennes populäraste låtar är "Say ok" där pojkvännen Zack Efron spelar just hennes pojkvän. Just nu är hon aktuell i High school musical 3.



Fem snabba:
En av hennes favoritfilmer är Moulin Rouge
Hon har höjdskräck
Hon är allergisk mot klor och kan inte bada i pooler som innehåller det
Hon hatar morötter
Hon är hemskolad sedan sjunde klass

Vanessa Anne Hudgens under High School Musical: The Concert Tour


Ny följetong

Här kommer de närmaste dagarna att handla om unga tjejer som blivit världskända som skådisar och sångerskor mm.
Det kommer att så några av personens låtar/filmer och dessutom över det andra, om jag kan,5 snabba frågor med varje tjej:)

torsdag

Hej.
Jag bloggar lite tidigare idag,jag måste lägga mej tidigt för jag ska upp väääldigt tidigt till Lucia imorgon. Jag ska vara med i skolans luciatåg,plus att vi har förberett en liten överraskning till våra lärare...:P Efter luciatåget har vi en heldag med klassen och ska ha fika,diktläsning och film. Det blir nog skönt.

Idag har skolan varit lugn,vi jobbar lite och väntar på våra betygssamtal. Det mesta får vi veta nästa vecka tror jag. På idrotten höll vi på med redskap/basket,och vi värmde upp med en rysk dans som faktiskt var kul men ganska jobbig för man skulle springa runt och hålla ganska hög fart. Jaja,kul var det...

Under kategorin "Kändisar" ska jag starta en liten följetong. den handlar om unga tjejer som blivit kända som bl.a sångerskor,skådisar mm. alltså såna kända som många ser upp till. Jag ska skriva om såna jag kommer på,har jag glömmt någon ni gärna vill läsa om så skriv då en kommentar:)♦


Lat :P

Hej! Jag sitter här och lyssnar på musik på youtube och kollar på bilddagboken. Vi har inga läxor/prov idag heller så jag går från datorn till TV och till dator igen;) Jag sitter som sagt här och lyssnar på musik. Jag lyssnar på en låt av Vanessa Hudgens, som jag tycker är jättebra! Jag ska skriva den här:

Never underestimate a girl

I takes a girl to understand
Just how to win
She knows...she can
I thinks it´s clear
who wear the pants
what boy....could
stand...a chance

She makes it look easy
In control completely
She´ll get the best
of you every single...
time
thoungh by now you´d
realize you should

 Ref:Never underestimate a girl
       gets anything she wants
       she´s never gonna stop
       (you know it...we know it)
        never underestimate a girl
        she`s always got a plan
        the world is in her hands

She got the lipstick
puts it together
boys have it good
but girls got it better
(watch out)
your secretary might
end up your boss
whether you really
like it...or not

She makes it look easy
in control completely
she´ll get the best
of you every single...
time
that´s right...no no no
you should

Ref:

Seh might be president
make all the rules
don´t try to win the game
you´re only gonna lose
now girls you know we got it                                                                                          
got it goin on
we´ve been tryingto tell
them all along

Listen up guys
take a little sound advice

Ref.

Slut:)

Måndag

Hejsan:)
Har läxfri dag idag och har inga prov jag känner till heller. Tror faktiskt att vi har haft alla prov nu,om det inte skulle komma något litet. Just nu har jag en inlämning och en läxa. Har haft No-prov i kemi idag,och kunde svara på förvånansvärt många frågor.

I Lördags var jag i Skövde och kollade på de nya affärerna på Maxi,eller Elins Esplanad som det tydligen heter numera. Jag kommer fortfarande kalla det Maxi huset,vad det än heter för något.

Jag var ute efter ett par vinterstövlar,och efter att ha kollar på Din Sko och konstaterat att jag inte hade lust att lägga 999 kr för ett par stövlar,hittade jag ett par för 300 på Skopunkten. Till det köpte jag svarta tunna tights och en lång stickad tröja till det. Ni vet såna där långa t-shirtar som alla har med tights under? Jag kör med stickat istället,funkar precis lika bra och är dessutom varmare:)

Har tyvärr ingen bild på den just nu,men ska försöka fixa det tills imorgon:)♣

Lugnt igen

Hejsan allihopa:)

Nu är jag tillbaka igen med bilder och lite nytt att skriva om.

I helgen var jag i Stockholm med Josse för att på Söndagen skulle vi gå på Stockholm horse show i Globen. Vi sov över hos hennes syster i Vallentuna. Då blev det mycket snack;) Här kommer lite bilder.


Globen efter föreställningen




För er som vill veta mer och vill se mer bilder,skriv det i komentarerna till detta inlägg,så skriver jag mer och visar fler bilder på kategorin "hästar och andra djur"

Nu är det inte långt kvart tills det blir jullov! Sista dagen ska jag,Bori,Josse och Hanna åka in till Skövde och shoppa hade vi tänkt. Det har blivit en liten tradition det där:) Kul:D




RSS 2.0