Måndag,Stockholm dag 3

Idag skulle vi på utflykt till olika ställen i Stockholm. Vi tog tunnelbanan till T-centralen och sedan åkte vi buss ut till Kaknästornet. Vi trodde att bussen åkte ändå fram,och vi missade därför att gå av på rätt hållplats. Vi fick då en liten promenad upp till tornet. Efter att ha åkt hissen upp 28 våningar så var vi äntligen uppe. Vi tog några foton därifrån som jag kan visa er senare.

När vi sedan skulle åka tilbaka mot stan så beslutade vi oss för att gå en lite bit och bli upplockade av någon buss senare,då bussen inte skulle komma upp dit förens om ca en kvart. Vi gick en liten bit genom en skog,och kom sedan ut vid vägen,och faktiskt vid en busshållplats. Riktig tajming hade vi också,för bussen kom ca en minut därefter. Ibland har man tur...

Vi åkte sedan vidare till Vasa-museet, där skeppet Vasa finns,som sjönk i Stockholm 1628. Tydligen skönk skeppet lite utanför där Gröna lund ligger idag. det var verkligen jättestort och påminner väldigt mycket om de där stora skeppen i Pirates of the caribbean. Vi gick en guidad tur där man fick veta en hel del.

Efter det åkte vi ner till Täby centrum,där Johan köpte ett spel till sin Nitendo DS.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0