Onsdag

Idag hade vi bara två lektioner,idrott och svenska innan det blev dags för "klassens dag" borta på teaterstudion. Vi fick göra lite olika lekar och fick faddrar som intervjuade oss och sedan berättade de om oss medans vi fickgå runt och hälsa på alla andra. Vi fick sedan höra att de skulle ha "småstjärnorna" med lite "artister",och då trodde vi att de skulle uppträda för oss,men istället blev vi uppdragna på scenen,och fick gå in tre och tre bakom kulisserna och få på oss lite konsiga saker,haha. sedan skulle vi gå ut på "catwalken" och dansa inför alla till en låt de hade valt ut. Haha,vad vi ägde på det! Efteråt så gick några av oss till Brödboden och fikade innan bussen gick hem.

Imorgon blir det en betydligt lugnare dag med lektioner som vanligt. Slutar inte förens vid tre nångång,och det är typ den näst längsta dagen vi har. Tror fredagen är längre,då vi slutar vid typ...15.20???

Nu blir det plugg i engelska som vi har tills imorgon. får också veta hur det gick på testet vi gjorde,och får väl hoppas att det inte är för dåligt.

Kramar Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0